Ταξιδέψτε στα μαγευτικά τοπία όπου γυρίζεται το εντυπωσιακό Game Of Thrones! Δεν θα πιστέψετε πού βρίσκονται στην πραγματικότητα! (φωτό)

Η τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς-φαινόμενο μόλις έκανε πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση και εμείς σας παρουσιάζουμε τα εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη όπου έχουν πραγματοποιηθεί τα γυρίσματα της πιο επικής σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης.
 
Η αλήθεια είναι πως πολλά από τα πλάνα που βλέπουμε στις μικρές οθόνες μας έχουν υποστεί τεράστια επεξεργασία, όμως όλα τα τοπία και τα κάστρα υπάρχουν στην πραγματικότητα. Οι παραγωγοί της σειράς ταξίδευαν για πολλούς μήνες σε όλο το κόσμο για να βρουν τις κατάλληγες γωνιές του πλανήτη για  τα βασίλεια του Γουέστερος για να αποικονήσουν το Κινγκς Λάντινγκ, τις επαρχείες του Βορρά, τη πόλη του Γουίντερφελ, όπου βασιλεύουν οι Σταρκτους Σιδηρούς Νήσους, για το κάστρο των Αθανάτων, τα μέρη πέρα από το Τείχος, τις ερήμους που προετοιμάζει το στόλο της η Καλίσι,
 
Η πρωτεύουσα των Γουέστερος, το Κινγκς Λάντινγκ είναι η παλιά πόλη στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και οι πολεμίστρες του Ρεντ Κιπ, είναι το κάστρο Λοβριτζενακ στην ίδια πόλη. Επίσης στην Κροατία είναι το κάστρο των Αθανάτων, που στην πραγματικότητα είναι ο πύργος Μινσέτα, καθώς και η εύρωστη πόλη Κάρθ που είναι το Κροατικό νησί Λόκρουμ.











Δείτε περισσότερα στο arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ