Η TOUS και πάλι εκπλήσσει & καινοτομεί: Γνωρίστε τον νέο συναρπαστικό και αληθοφανή, διαδραστικό της κατάλογο!

Η TOUS και πάλι εκπλήσσει! Τα κλασσικά μας κοσμήματα αποκτούν ένα επαναστατικό twist, ανανεώνονται και μεταμορφώνονται σε ομορφότερα κομμάτια δημιουργώντας ένα στυλ, δροσερό, διασκεδαστικό και νεανικό!

Η TOUS και πάλι εκπλήσσει! Τα κλασσικά μας κοσμήματα αποκτούν ένα επαναστατικό twist, ανανεώνονται και μεταμορφώνονται σε ομορφότερα κομμάτια δημιουργώντας ένα στυλ, δροσερό, διασκεδαστικό και νεανικό!


Με αυτή τη νέα έννοια, τα κατεξοχήν κλασσικά κοσμήματα εξελίσσονται, όχι μόνο εκσυγχρονίζοντας την εμφάνισή τους, αλλά απλοποιούνται και προσαρμόζονται στις γυναίκες του σήμερα, που θέλουν να τα φορούν κάθε μέρα και όχι μόνο να τα προορίζουν για ειδικές περιπτώσεις.

Για τον χειμερινό κατάλογό της, η TOUS οργάνωσε ένα party στο εμβληματικό μπαρ Ocaña, στη Βαρκελώνη, στην οποία ο φωτογράφος Raúl Córdoba έχει απαθανατίσει 6 διεθνή μοντέλα να διασκεδάζουν και να χορεύουν με όλες τις νέες δημιουργίες!


Η καινοτομία όμως είναι στο ότι ο κατάλογος είναι πλήρως διαδραστικός!

Μέσω της εφαρμογής της TOUS και απλώς φωτογραφίζοντας με το κινητό μας τις διάφορες σελίδες του καταλόγου, μπορεί η καθεμιά μας να ανακαλύψει όλες τις λεπτομέρειες από το party όπως επίσης και τις νέες συλλογές! Το βίντεο και το making of της καμπάνιας, οι συνεντεύξεις των μοντέλων και του φωτογράφου, ακόμη και η playlist του πάρτι θα σας κάνει να χορέψετε και εσείς στους ρυθμούς του party της TOUS!

 

Κατεβάστε την εφαρμογή της TOUS στο κινητό σας και αναζητήστε τον νέο κατάλογο σε όλα τα καταστήματα ΤΟUS!

 

 

Σχετικά με την TOUS

Η εταιρία TOUS ιδρύθηκε το 1920, υπό την ηγεσία της Rosa Oriol και του Salvador Tous. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παραδοσιακά κοσμηματοπωλεία, η εταιρία ξεχώρισε για την δημιουργικότητά της και την καινοτομία της. Τα αυθεντικά κοσμήματα, από χρυσό 18κ, ασήμι 925 και πολύτιμους λίθους δεν σταματούν να εκπλήσσουν τους πελάτες μέχρι σήμερα.  Τα τελευταία χρόνια η TOUS έχει μετατραπεί σε μια “lifestyle” μάρκα, προσφέροντας μία μεγάλη συλλογή από κοσμήματα, τσάντες, αρώματα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ. Παρούσα σε 40 χώρες με πάνω από 400 καταστήματα σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Μεξικό, η Μόσχα ή το Τόκιο, διατηρεί την εταιρική έδρα της στην πόλη Μανρέσα στην Βαρκελώνη.

www.tous.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ