Κλέψτε κάτι από τη λάμψη των celebrities με 6 κομμάτια-κλειδιά από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα τους! Δείτε πώς και πότε μπορείτε να τα συνδυάσετε!


Ολίβια Παλέρμο-Τσάντα με κρόσσιαΜια λεπτομέρεια που χαρίζει boho αύρα στις εμφανίσεις μας. Η fashionista προτίμησε ένα αξεσουάρ του brand Barbara Bonner.

Ριάνα-Πλεκτό φόρεμαΦέτος πρωταγωνίστησαν στα ντεφιλέ. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα φόρεμα και μια τσάντα του οίκου Stella McCartney.

Κάρα Ντελεβίν-SneakersΗ σταρ του μόντελινγκ μας δείχνει πώς να συνδυάσουμε τα αθλητικά μας παπούτσια, ακόμα και με ένα κλασικό κοστούμι. Το λουκ της έχει την υπογραφή του οίκου Burberry.

Μιράντα Κερ-ΚάπαΠροτιμήστε την αντί για ένα κλασικό παλτό. Το σίγουρο είναι πως θα κάνει τη διαφορά στο στυλ σας. Το γκρι πανωφόρι είναι από τη συλλογή του οίκου Stella McCartney.

Ρίτα Όρα-Γούνινο τζάκετΙδανική επιλογή για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η τραγουδίστρια πόνταρε σε ένα σχέδιο του brand House of Holland. 

Σούκι Γουότερχαουζ-SlanketΤο πόντσο του οίκου Burberry έκλεψε την καρδιά των fashionistas από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ