Δεν έχω τι να βάλω το βράδυ της Ανάστασης - Πάσχα στην πόλη, σε νησί, ή στο χωριό; Όπου κι αν κάνεις, σου βρήκαμε τι να βάλεις! (φωτό)

Το βράδυ της Ανάστασης πλησιάζει και σίγουρα σε απασχολεί το τι θα φορέσεις ώστε να είσαι κατάλληλα ντυμένη για την περίσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι "προκλητικές" εμφανίσεις απαγορεύονται και το ζητούμενο είναι να είσαι απλά κομψή.

Το βράδυ της Ανάστασης πλησιάζει και σίγουρα σε απασχολεί το τι θα φορέσεις ώστε να είσαι κατάλληλα ντυμένη για την περίσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι "προκλητικές" εμφανίσεις απαγορεύονται και το ζητούμενο είναι να είσαι απλά κομψή.

Από την style editor του Cosmo.gr, Έφη Καρύδη

Η βραδιά αυτή είναι αρκετά ιδιαίτερη αφού πρέπει να προσαρμόσεις το ντύσιμό σου σε διαφορετικές συνθήκες. Πρώτα, κατά πάσα πιθανότητα θα πας στην εκκλησία, μετά για φαγητό με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου και μετά ίσως μια νυχτερινή έξοδο.

Αν έχεις επιλέξει να περάσεις το Πάσχα σου στην πόλη καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα κομψό φόρεμα ή ένα κλασικό παντελόνι συνδυασμένο μ' ένα σακάκι ή ακόμα και μία ανοιξιάτικη καμπαρντίνα. Αν δε θες να ταλαιπωρηθείς και δεν αντέχεις την ορθοστασία προτίμησε χαμηλές γόβες ή μπαλαρίνες.

Αν έχεις επιλέξει να περάσεις το Πάσχα σου σε κάποιο νησί μπορείς να επιλέξεις navy look: μια μαρινιέρα συνδυασμένη με ένα παντελόνι και μπαλαρίνες θα ήταν ιδανικό για την περίσταση. Καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου ένα πουλοβεράκι ή μια ζακέτα που θα σε κρατάει ζεστή το βράδυ. Τέλος αν φυσάει πάρε και ένα μαντίλι μαζί σου.

Αν έχεις επιλέξει να περάσεις το Πάσχα σου στο χωριό απόφυγε τις υπερβολές. Μπορείς να προτιμήσεις ένα μάξι φόρεμα ενώ μία ακόμα εύκολη επιλογή είναι οι ολόσωμες φόρμες που κολακεύουν το σώμα. Συνδύασέ τη με μια μεσάτη ζακέτα ή ένα δερμάτινο μπουφάν.

Προσοχή σε όλες τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να μαζέψεις τα μαλλιά σου για να γλιτώσεις τα "ατυχήματα", μιας και δε θες να γίνουν προσάναμμα στη λαμπάδα του διπλανού!!!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια

Μια καπαρντίνα είναι πάντα σωτήρια. Για το βράδυ της Ανάστασης προτίμησε να τη βάλεις πάνω απο πουκάμισο συνδυασμένο με παντελόνι.

 

Η ολόσωμη φόρμα και μάλιστα σε στιλ πουκαμίσου είναι σίγουρα το πιο εύκολο ρουχο που θα έχεις φέτος στη ντουλάπα σου. Καλό θα ήταν να τη συνδυάσεις με κάποιο κόσμημα για το λαιμό.

 

Μία ζακέτα είναι σίγουρα ενα κομμάτι που πάει με όλα. Για να σε κολακευει όμως φρόντισε να βάλεις ένα ζωνάκι έξω απο τη ζακέτα για να σου τονίσει τη μέση.

 

Ένα ριχτό παντελόνι θα σου χαρίσει άνεση και στυλ. Για να είσαι μέσα στη μόδα γύρνα και τα ρεβέρ, βάλε και loafers και τα βλέμματα θα πέσουν σίγουρα πάνω σου.

 

Ενα μαντίλι συνδυάζεται σίγουρα με πολλα ρούχα μας, προσοχή όμως επειδή η νύχτα αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη, επιβάλλεται να είμαστε "σεμνά" ντυμένες οπότε και το μαντίλι μας θα πρέπει να είναι στο ίδιο ύφος.

 

Ενα φόρεμα σε απλή γραμμή με ουδέτερο χρώμα, μπορείς εύκολα να του βάλεις αξεσουάρ και να το στολίσεις - μη το παρακάνεις όμως!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ