Τopwoman η 24χρονη Κατερίνα Αντώνογλου - Η πιο νέα πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα ανέλαβε τα ηνία του ΑΕΡΑ Αφάντου! (Φωτό)

Τα μέλη του ΑΕΡΑ εξέλεξαν χθες στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση τη νέα διοίκηση του συλλόγου.  Οι νεοεκλεγέντες, συγκροτήθηκαν σε Σώμα αμέσως μετά και δείχνουν αποφασισμένοι για όλα.

Τα μέλη του ΑΕΡΑ εξέλεξαν χθες στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση τη νέα διοίκηση του συλλόγου.  Οι νεοεκλεγέντες, συγκροτήθηκαν σε Σώμα αμέσως μετά και δείχνουν αποφασισμένοι για όλα.

Πρόεδρος του ΑΕΡΑ είναι πλέον η Αικατερίνη Αντώνογλου (κόρη του πρώην προέδρου Μιχάλη Αντώνογλου), 24 ετών και είναι η  νεότερη πρόεδρος στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες, να πετύχει στο έργο της, βοηθώντας το σύλλογο στην επίτευξη των στόχων  του, αναφέρει η rodiaki.gr

Πιο συγκεκριμένα το Σώμα της νέας Διοίκησης του ΑΕΡΑ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνογλου Αικατερίνη

Αντιπρόεδρος Α΄. : Σπανός Κωσταντίνος

Γεν. Γραμματέας: Μπαρμπαλής Ελευθέριος

Αντιπρόεδρος Β΄και Ταμίας: Παπαβασιλείου Γεώργιος

Εκπρόσωποι Τύπου:

    Συμιακός Μιχάλης

    Σπανός Αναστάσιος

Μέλη:

    Παναγή-Μηλιώτου Μαρία

    Γιώργου Αναστάσιος

    Πέρρος Ελευθέριος

     Στάμου Αντώνιος

     Καππάκας Ευθύμιος

     Τριανταφύλλας Τριαντάφυλλος

Αναπληρωματικά μέλη:

    Παπανικόλας Χρήστος

    Καππάκας Γιάννης

    Πελλού Ειρήνη

Όπως έγινε γνωστό τα μέλη της νέας διοίκησης της ομάδας συναντήθηκαν χθες και το ίδιο θα πράξουν και σήμερα θέλοντας να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν τον σχεδιασμό εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΧΟΣΑΔΑ

Στο μεταξύ ο πρώτος στόχος όπως είναι φυσικό είναι το κλείσιμο του προπονητή. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες εκείνος που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό των πιθανοτήτων να είναι και πάλι στην τεχνική ηγεσία, είναι ο Βαγγέλης Χοσάδας.

Όλα αυτά θα μελετηθούν εντός της ημέρας από το νέο διοικητικό συμβούλιο στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ