Topwoman η 27χρονη Συριο-αυστραλή Μάραμ Σούσλι - Η σέξι γυναίκα με το ψευδώνυμο Syrian Girl «πολεμά» τους τζιχαντιστές μέσω του διαδικτύου! (φωτό - βίντεο)

Η καταγωγή της είναι από τη Συρία, αλλά ζει στην Αυστραλία. Παρόλα αυτά εξηγεί πως νοιάζεται για την πατρίδα της και δίνει τον αγώνα της εναντίον τόσο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, όσο και κατά του του Μπασάρ Αλ Ασαντ και των ΗΠΑ για τον πόλεμο που έχει καταστρέψει τη Συρία.

Η καταγωγή της είναι από τη Συρία, αλλά ζει στην Αυστραλία. Παρόλα αυτά εξηγεί πως νοιάζεται για την πατρίδα της και δίνει τον αγώνα της εναντίον τόσο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, όσο και κατά του του Μπασάρ Αλ Ασαντ και των ΗΠΑ για τον πόλεμο που έχει καταστρέψει τη Συρία.



Με το ψευδώνυμο Syrian Girl, η όμορφη Συριο-αυστραλή Μάραμ Σούσλι, 27 ετών, έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο, με τα σχόλια και τα βίντεο της, έχοντας αποκτήσει ένα μεγάλο φαν κλαμπ. Τι κι αν πολλοί την αποκαλούν κατάσκοπο της κυβέρνησης, άλλοι φερέφωνο του Άσαντ και ακόμη περισσότεροι ως άλλη μια σέξι κοπέλα που απλά θέλει να γίνει η επόμενη... Kim Kardashian, η Μάραμ δίνει τον δικό της αγώνα μέσα από τα social media και δηλώνει μια απλή πατριώτισσα, «που είναι αφοσιωμένη στην αλήθεια».

Το κανάλι της στο YouTube έχει περισσότερες από 2,5 εκατ. προβολές και στα βίντεο που πολύ συχνά «ανεβάζει» εκφράζει την αγωνία και τη θλίψη της για τη χώρα στην οποία γεννήθηκε. Ορισμένα από τα βίντεο της έχουν τίτλο όπως: «Αν η Συρία αφοπλιστεί από τα χημικά της όπλα έχουμε χάσει τον πόλεμο» και «Ο Μύθος ότι ο Άσαντ υποστηρίζει την Αλ-Κάιντα». Η 27χρονη ακτιβίστρια λέει πως δεν αντέχει να βλέπει την πατρίδα της να καταστρέφεται, γι' αυτό και επιτίθεται συχνά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους Σύρους αντάρτες, το Ισλαμικό Κράτος αλλά και τις ΗΠΑ. «Οι άνθρωποι εκεί πεθαίνουν. Είναι καθήκον μου να λέω την αλήθεια και τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία», λέει η κοπέλα και δημοσιεύει το newsbeast.gr



Στο στόχαστρο της έχουν μπει και οι δημοσιογράφοι. «Οι χειρότεροι από όλους είναι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι επειδή διαφωνούν με τις απόψεις μου μού επιτίθενται ως μισογύνηδες και όχι επειδή έχουν επιχειρήματα για να με αντικρούσουν», λέει.

Πάντως, εκτός από χιλιάδες πιστούς υποστηρικτές, έχει καταφέρει να κάνει και πολλούς εχθρούς, οι οποίοι υποστηρίζουν πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να κερδίσει φήμη και αναγνώριση, τις οποίες απ’ ότι φαίνεται έχει αποκτήσει.

Γεννήθηκε στη Δαμασκό της Συρίας το 1987, σε μια οικογένεια της μεσαίας τάξης, όπως λέει η ίδια, και μετακόμισαν στην Αυστραλία όταν ήταν παιδί. Η ίδια, πάντως, συνεχίζει να «τιτιβίζει» και να «ανεβάζει» τα βίντεό της στο διαδίκτυο, λέγοντας απλά πως όσοι δεν την παίρνουν στα σοβαρά το κάνουν απλά και μόνο γιατί δεν πιστεύουν ότι μια γυναίκα πρέπει και μπορεί να ασχολείται με πολιτικά ζητήματα...










Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ