Χάστε κιλά τρώγοντας... πίτσα & σουβλάκια! Κι όμως γίνεται! Ανακαλύψτε την κορυφαία δίαιτα που θα σας αδυνατίσει, χωρίς να στερηθείτε τίποτα!

Όταν η δίαιτά σου περιλαμβάνει τα πάντα ή γενικά όταν τρέφεσαι σωστά, το να φας μια φορά απ΄έξω δεν θα επηρεάσει την δίαιτα σου, ίσα ίσα που θα «σοκάρει» τον μεταβολισμό σου και όταν θα συνεχίσεις τη δίαιτα σου σωστά τις επόμενες μέρες, η προσπάθεια σου να χάσεις κιλά θα είναι επιτυχής. 

Όταν η δίαιτά σου περιλαμβάνει τα πάντα ή γενικά όταν τρέφεσαι σωστά, το να φας μια φορά απ΄έξω δεν θα επηρεάσει την δίαιτα σου, ίσα ίσα που θα «σοκάρει» τον μεταβολισμό σου και όταν θα συνεχίσεις τη δίαιτα σου σωστά τις επόμενες μέρες, η προσπάθεια σου να χάσεις κιλά θα είναι επιτυχής. Άρα, ένα διαιτολόγιο μπορεί να περιλαμβάνει ένα ελεύθερο γεύμα της επιλογής σου μέσα στην εβδομάδα ώστε η δίαιτα που ακολουθείς να μην σε κουράσει και να την συνεχίσεις με ευχαρίστηση χωρίς στερήσεις. Άλλωστε, αυτό είναι και το νόημα της δίαιτας. Να κάνεις ένα πρόγραμμα ευχάριστο, χωρίς στερήσεις αλλά με μέτρο! Το παρακάτω διαιτολόγιο είναι μια καλή αρχή για να δεις τη δίαιτα με άλλο μάτι! Μπορείς φυσικά να μην παραγγέλνεις απαραίτητα απ’ έξω και να φτιάξεις κάποια από αυτά στο σπίτι!

Χρήσιμες συμβουλές
-Μπορείς να αλλάξεις τις μέρες μεταξύ τους δηλαδή την 1η ημέρα μπορείς να την κάνεις τελευταία. Π.χ. 1η ημέρα θα την κάνω την Τετάρτη, 2η ημέρα θα την κάνω Σάββατο.-Ποτέ όμως δεν αλλάζουμε τα γεύματα διαφορετικών ημερών π.χ όχι το μεσημεριανό της μίας ημέρας σε άλλη. Αν αλλάξουμε κάτι είναι ολόκληρη η ημέρα. Επίσης μπορούμε να μπερδέψουμε τα γεύματα μέσα στην ημέρα π.χ. μπορείς να φας το βραδινό το μεσημέρι και το μεσημεριανό το βράδυ.-Πιες πολύ νερό, περίπου 1,5 λίτρο την ημέρα.-Αν παραλείψεις κάποιο γεύμα συνεχίζεις με ότι έχεις αργότερα αλλά όσο μπορείς να τρως ανά 3-4 ώρες.-Μπορείς να αλλάξεις το δεκατιανό με το απογευματινό μεταξύ τους, στην ίδια μέρα όμως.-Τα τρόφιμα ζυγίζονται ή μετριούνται μαγειρεμένα.-Η σαλάτα και γενικά τα λαχανικά είναι σε ελεύθερη ποσότητα.
diet3
Πηγή: joytv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ