Αυτά είναι τα 20 πράγματα που δεν πρέπει να ρωτήσεις την ανύπαντρη φίλη σου!

Είναι σε σχέση αλλά δεν παντρεύεται. Εσύ έχεις "λυσσάξει" να μάθεις γιατί παραμένει ανύπαντρη. Πρόσεξε τι δεν πρέπει να πεις. Το ανθρώπινο ον είναι πολύ περίεργο και αρκετές φορές θέλει να μάθει πράγματα που δεν το αφορούν.

Είναι σε σχέση αλλά δεν παντρεύεται. Εσύ έχεις "λυσσάξει" να μάθεις γιατί παραμένει ανύπαντρη. Πρόσεξε τι δεν πρέπει να πεις.

Το ανθρώπινο ον είναι πολύ περίεργο και αρκετές φορές θέλει να μάθει πράγματα που δεν το αφορούν.


Πολλές στιγμές οι ερωτήσεις φέρνουν σε δύσκολη θέση τον άλλον, ειδικά όταν αφορούν την προσωπική του ζωή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν ρωτάς μια γυναίκα πότε θα παντρευτεί ειδικά αν είναι σε μακροχρόνια σχέση.

Σου παραθέτω είκοσι ερωτήσεις - σχόλια που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα η οποία δεν έχει παντρευτεί ακόμα. Γιατί όταν κάποια στιγμή γίνει ο γάμος, μάντεψε; Δε θα είσαι καλεσμένη.

  1. "Μα καλά για ποιο λόγο ο σύντροφός σου δεν επισημοποιεί τη σχέση σας; Τόσο καιρό είστε μαζί και συγκατοικείτε κιόλας". Η χειρότερη ατάκα που μπορείς να πεις. Τι για ποιον λόγο; Σε αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή; Θέλεις μήπως εσύ να την παντρευτείς; Τότε γιατί τέτοια κάψα;

  2. "Πρέπει να παντρευτείς. Όλοι το κάνουν".

  3. "Ζείτε σαν παντρεμένοι. Γιατί δεν το επισημοποιείτε;". Γιατί, δε θέλουν.

  4. "Δεν ονειρευόσουν όταν ήσουν μικρή να ντυθείς νυφούλα;". Μάλλον, είχε καλύτερα όνειρα. Να γίνει αστροφυσικός.

  5. "Θες να τον αποκαλείς σύντροφο για πάντα και όχι σύζυγο;". Σημασία έχει η αγάπη και όχι το προσφωνούμε ο ένας τον άλλον.

  6. "Δε θες να φορέσεις νυφικό;". Νομίζω πως η αγορά ενός coctail dress για τις βραδινές της εξόδους, της καλύπτει αυτήν την ανάγκη.

  7. "Ποτέ δεν ένιωθα ασφαλής σε μια σχέση εάν δεν έχει επισημοποιηθεί. Εσύ πως αντέχεις;". Είσαι πολύ... γλυκιά αν έχεις ρωτήσει κάτι τέτοιο. Νομίζω πως έχεις καιρό να μιλήσεις μαζί της γιατί δε σηκώνει το τηλέφωνο. Σωστά;

  8. "Δε θες να "δέσεις" τον γάιδαρό σου;". Για άνδρα πρόκειται, όχι για γαϊδούρι. Άλλωστε, αν είσαι εσύ ανασφαλής, δε σημαίνει ότι και οι άλλες γυναίκες έχουν τέτοια θέματα.

  9. "Ο γάμος είναι ένα τεράστιο θεμέλιο στη ζωή σου". Δεν είναι μόνο ο γάμος ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά άλλα και ενδιαφέροντα, όχι μόνο μια τελετή.

  10. "Μα, γιατί είσαι τόσο κατά του γάμου; Γιατί δυσφημείς αυτόν τον θεσμό;". Γιατί πολύ απλά δεν πιστεύει στην έννοια του γάμου και δεν την απασχολεί.

  11. "Για να παντρευτείς πρέπει να περάσει αρκετός καιρός". Στον πόσο καιρό, δηλαδή, εγκρίνεις να γίνει ο γάμος; Για να σε ρωτήσει πρώτα και μετά θα παντρευτεί.

  12. "Αν δεν παντρευτείς, δε θα έχεις καμία αξιόλογη ημερομηνία στη ζωή σου". Μόνο ο γάμος είναι σημαντική ημερομηνία στη ζωή ενός ανθρώπου; Get a life.

  13. "Αν παντρευτείς, θα έχεις και τα δώρα του γάμου". Όντως, δέκα ίδια βάζα, είκοσι ίδιες κορνίζες θα εξοπλίσουν όλο το σπίτι σου.

  14. "Δε θες να φοράει δαχτυλίδι για να μην στον πάρει άλλη;". Αν θέλει να την απατήσει και παντρεμένος να είναι θα το κάνει.

  15. "Μα, καλά δεν αντιδρούν οι γονείς σου;". Μια ακόμη ερώτηση που δε σε αφορά, γλυκιά μου.

  16. "Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από τον γάμο". Ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα δίπλα σε μια ήρεμη θάλασσα με παρέα, δεν μετράει;

  17. "Δε θες να είσαι επίσημα δεσμευμένη στην κοινωνία;". Αν είναι να παντρευτείς για την κοινωνία, άστο καλύτερα.

  18. "Όταν καυγαδίσεις με τον σύζυγό σου, σπάνια χωρίζεις εύκολα". Έχεις δει καθόλου τα ποσοστά των διαζυγίων;

  19. "Θες να πεθάνουν οι γονείς σου και να μην σε δούνε παντρεμένη;". Τους ρώτησες να θέλουν διακαώς να παντρευτεί η κόρη τους;

  20. "Παντρέψου, σε σχολιάζουν στη γειτονιά". Ζούμε στο 2014 και όχι στον Μεσαίωνα.


Οπότε, όσο περίεργη (κουτσομπόλα δηλαδή) και υπέρ του γάμου είσαι, απέφυγε αυτές τις ατάκες και καλύτερα κράτησε στο στόμα σου κλειστό.

 ladylike.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ