''Είμαι ερωτευμένη και καλά στην προσωπική μου ζωή'' - Η Μελίνα Ασλανίδου μιλά για τον 26χρονο φοιτητή που της έκλεψε την καρδιά!

Για τη σχέση της με τον 26χρονο Μιχάλη Καμπουράκη αλλά και για το θάνατο του αγαπημένου της αδερφού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» η Μελίνα Ασλανίδου.

«Η απώλεια είναι μια τεράστια αλλαγή. Ένας άνθρωπος έφυγε και αναποδογύρισε όλη η ζωή μου. Πιστεύω ότι οι ψυχές υπάρχουν. Μέσα μου δεν έχει χαθεί ο αδελφός μου. Ένα από τα τραγούδια του Στέφανου Κορκολή λέει "Δε χάνεται η ψυχή" είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια στο περιοδικό. 

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της σχέσης της, η Μελίνα Ασλανίδου δηλώνει: «Είμαι ερωτευμένη και καλά στην προσωπική μου ζωή. Δε θέλω, όμως, να μιλήσω περισσότερο. Αυτό με τις φωτογραφίες ξεκίνησε από πέρυσι. Δεν ασχολήθηκε κανένας από τους δυο μας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι δημόσια, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δε θέλω να δίνω παραπάνω διάσταση στα γεγονότα». 

Όσο για το αν έχει σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας είπε:

«Έφτασα ένα βήμα πριν τον γάμο, αλλά δεν συνέβη. Αν ευλογηθώ να γίνω μανούλα, θα είμαι τρυφερή. Δεν το κυνηγώ. Η ζωή, πιστεύω, τα φέρνει όλα από μόνη της. Θα ήταν παράδοξο, ωστόσο, και να μη σκέφτομαι πως θέλω να αποκτήσω παιδί. Εδώ γέννησε το σκυλάκι μου και βιώνω τη μητρότητα μέσω αυτού» απαντά η Μελίνα Ασλανίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ