Φλόριντα: Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή ενόπλου στο πανεπιστήμιο - τρεις τραυματίες - νεκρός ο δράστης! (φωτό - βίντεο)

Ένοπλος άνοιξε πυρ στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου FSU στο Ταλαχάσι της Φλόριντα, με απολογισμό τουλάχιστον δύο τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο δράστης, για την ταυτότητα του οποίου δεν έχουν δοθεί ακόμη στοιχεία, έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με το προσωπικό ασφαλείας του πανεπιστημίου. Οι χώροι του πανεπιστημίου θεωρούνται ασφαλείς, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του ιδρύματος.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (τοπική ώρα -πρωί ώρα Ελλάδας) το πανεπιστήμιο εξέδωσε προειδοποίηση για «επικίνδυνη κατάσταση» στους κεντρικούς του χώρους και κάλεσε τους φοιτητές του να βρουν καταφύγιο σε κλειστό χώρο και να μείνουν μακριά από πόρτες και παράθυρα.

Το μήνυμα δεν έδινε περισσότερες λεπτομέρειες. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ένοπλος πυροβόλησε τουλάχιστον δύο άτομα στο χώρο της βιβλιοθήκης, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει στη συνέχεια πως υπάρχουν τρεις τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, τα τρία θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάσταση του ενός κρίνεται σοβαρή.

Ο δράστης έπεσε νεκρός μετά από σύντομη συμπλοκή με το προσωπικό ασφαλείας του ιδρύματος, σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του αστυνομικού εκπροσώπου από το σημείο που μετέδωσε το CNN.

Περίπου μία ώρα μετά το συναγερμό, η αστυνομία άρχισε να απομακρύνει τους φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί στους εσωτερικούς χώρους του πανεπιστημίου.

Σε μεταγενέστερο μήνυμά του, το πανεπιστήμιο ανέφερε πως οι εγκαταστάσεις του είναι πλέον «ασφαλείς».

Πηγή: breakingnews.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ