Μυηθείτε στον κόσμο των Μάγιας και των Αζτέκων, της Τεκίλας και της Πιπεριάς! Ένας Μεξικανός μας κερνά τακος και φαχίτας στο Γκάζι!

Ο Μεξικανός σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στις γεύσεις της χώρας των Μάγια και των Αζτέκων, της Τεκίλας και της Πιπεριάς, του Εμιλιάνο Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα!

Εδώ και λίγες εβδομάδες λοιπόν το Γκάζι απέκτησε το δικό του μεξικάνικο στέκι, που μας μυεί με τον καλύτερο τρόπο στα μυστικά της κουζίνας της χώρας της Κεντρικής Αμερικής!

Eίναι το μέρος όπου θα βρείτε πασίγνωστα πιάτα αλλά και πολλές δυνατότητες εξερεύνησης λιγότερο συνηθισμένων και πρωτότυπων γεύσεων. Γευθείτε πλούσιες σαλάτες και πιάτα της παραδοσιακής μεξικάνικης κουζίνας που έχουν τις ρίζες τους στους πολιτισμούς των Αζτέκων και των Μάγια και φέρουν την επίδραση των Ισπανών κατακτητών. Δοκιμάστε τάκος, τοστάδας, μπουρίτος, κεσαντίγιας, φαχίτας, σόπες, μόλε και άλλα πολλά ... με τη συνοδεία μιας παγωμένης μαργαρίτας, ενός μοχίτο ή σανγκρίας ή απλά μιας τεκίλας ή μιας μεξικάνικης μπύρας σερβιρισμένων με παραδοσιακό τρόπο.

Info

Ιάκχου 8 και Ευμολπιδών, Γκάζι, τηλ. 210 3421142

Πηγή: athensmagazine.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ