Αμερικανός ερευνητής υποστηρίζει πως βρήκε την αυθεντική φωτογραφία από την αυτοψία... εξωγήινου στο Ρόσγουελ το 1947! Αλήθεια ή παραμύθια; (φωτό)

Ένας ερευνητής υποστηρίζει ότι βρήκε την αυθεντική φωτογραφία εξωγήινου που φέρεται να προέρχεται από την αυτοψία που έγινε στην απόρρητη περιοχή 51.  

Η φωτογραφία σε φιλμ, σύμφωνα με το koolnews.gr στάλθηκε στον Τομ Κάρεϊ και επιβεβαιώθηκε ότι είναι φιλμ της Κόντακ του 1947, τη χρονιά που έγινε το περιστατικό Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό. Ο Κάρεϊ επικοινώνησε με ιστορικούς της Κόντακ για να μάθει πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

«Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το φιλμ είναι του 1947. Το πήγαμε στον επίσημο ιστορικό της Κόντακ στο Ρότσεστερ, στη Νέα Υόρκη και αφού έκανε την έρευνά του, επιβεβαίωσε ότι το φιλμ είναι από το 1947. Πρόκειται για αυθεντικές φωτογραφίες του 1947 στις οποίες απεικονίζεται ένας εξωγήινος που είναι τεμαχισμένος.

Το κεφάλι του πλάσματος έχει αποκοπεί και έχει γίνει μερική αυτοψία. Τα εσωτερικά έχουν αφαιρεθεί και πιστεύουμε ότι το πτώμα έχει βαλσαμωθεί, τουλάχιστον τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία».

Και όσο και αν υποστηρίζει ο Τομ ότι βρήκε φωτογραφία εξωγήινου, πολλοί δεν τον πιστεύουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Νάιτζελ Γουίλσον, συγγραφέας του εγχειριδίου για Έρευνες Εξωγήινης Ζωής, ο οποίος δήλωσε: «Συνήθως όταν οι άνθρωποι υπόσχονται ότι έχουν αδιάσειστες αποδείξεις εξωγήινης ζωής, αυτό δεν καταλήγει πουθενά. Παρόλα αυτά, αν είχαν βρεθεί εξωγήινοι θα ήταν κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσαν να αποκρύψουν ένα τέτοιο γεγονός τη δεκαετία του ’50 και ’60».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ