Να ποιος είναι ο νεαρός που άδειασε τα σκουπίδια μέσα στην Πρυτανεία - Τεταρτοετής φοιτητής της Νομικής Σχολής με εξαιρετικές επιδόσεις!

Αίσθηση προκάλεσε χθες η κίνηση ομάδας φοιτητών του ΕΚΠΑ να αδειάσει μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στον αντιπρύτανη του Ιδρύματος.

Οι εικόνες έκαναν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης, με τα βλέμματα όλων να τραβά ο μαυροφορεμένος φοιτητής που... άδειαζε τη σακούλα.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ξαγοράρη, που πέρασε στη Νομική το 2010, με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό μάλιστα, και ο οποίος έχει συμμετάσχει ενεργά στις φοιτητικές διαμαρτυρίες για τις αλλαγές που προωθούνται στα Πανεπιστήμια.

Ο Ξαγοράρης μαζί με αρκετούς ακόμα φοιτητές του ΕΚΠΑ εισήλθαν στο γραφείο του αντιπρύτανη Αντώνη Καλοκαιρινού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις άσχημες συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν στο Ιδρυμα. Αφού εξέθεσε τις απόψεις του για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία, άδειασε μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του αντιπρύτανη, φωνάζοντας παράλληλα «αυτό είναι το ελληνικό Πανεπιστήμιο».

Η κίνησή του αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και η εικόνα του φιγουράρει από χθες παντού...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ