Το «παλάτι» των 14.000 τ.μ. του Tommy Hilfiger & της καλλονής συζύγου του Dee - Ακόμη και οι ταπετσαρίες ευωδιάζουν! (φωτό)

Mυθικό σπίτι για τον Αμερικανό fashion designer, Tommy Hilfiger και την σύζυγο του Dee το παλάτι τους στο Μαϊάμι πάνω στη θάλασσα! Καταλαμβάνει ένα χώρο 14.000 τμ και είναι η τρίτη βίλα τους μετά απο εκείνη στο νησάκι Moustique ή το εξοχικό στο Connecticut.

Μαζί με την Dee και τον Τοmmy, λέει ο σούπερ διακοσμητής  τους Martyn Lawrence Bullard, συλλάβαμε το διακοσμητικό concept: να μοιάζει με γκαλερί έργων τέχνης αλλά και με 1960-1970 τρέλλα απο τις disco της εποχής· Πολλοί πίνακες του Andy Warhol παντού, με το πορτραίτο της Elizabeth Taylor να ξεχωρίζει αλλά και αλλων διάσημων καλλιτεχνών όπως Jean-Michel Basquiat, Keith Haring, Damien Hirst, Tracey Emin.
 
Εξάλλου σε αυτή την έπαυλη που συνήθως συνοδεύει το ουάου σε όποιον το επισκεφθεί τα χρώματα και η θετική ενέργεια κυριαρχούν ενώ το γεγονός ότι ανήκει σε ανθρώπους της μόδας είναι ολοφάνερο.
 
Ο Τοmmy Hilfiger έχει πουλήσει εδώ και πολλά χρόνια την επιχείρηση του αλλά παραμένει στην εταιρεία ως ο βασικός σχεδιαστής.
 
Στην έπαυλη του Μαιάμι ας σκεφτεί κανείς ότι το πιο σημαντικό που ζητήθηκε απο τον διακοσμητή ήταν να μένουν με χαρά τα 7 παιδιά του ζεύγους. Οπότε εκείνος έβαλε ακόμη και ταπετσαρίες στα παιδικά δωμάτια που μυρίζουν αρώματα όταν πλησιάζεις!
 
Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ