Σοφία Λόρεν: «Ετσι έριξα χυλόπιτα στον Κάρι Γκραντ στα 23 μου! Έστελνα τα λουλούδια και τις ερωτικές επιστολές πίσω»

Η Ιταλίδα ντίβα Σοφία Λόρεν, αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία της, ενδίδοντας τελικά σε κάτι που απέφευγε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό«Ιeri, Oggi, Domani» (Χθες, Σήμερα, Αύριο) είναι ιδιαίτερα περιγραφικός μιας και η ιταλίδα σταρ αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες τόσο για την πολυετή της καρίερα όσο και για την προσωπική της ζωή. Στο βιβλίο της, η Σοφία Λόρεν, που τον Σεπτέμβριο γιόρτασε τα 80α της γενέθλια, αποκαλύπτει γιατί απέρριψε τον Μάρλον Μπράντο, και τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, «The Pride and The Passion», Κάρι Γκραντ.

Η 80χρονη Λόρεν αρχικά συνεργάστηκε με τον Κάρι Γκραντ, μεγαλύτερο της κατά 30 χρόνια, το 1957 στην ταινία «The pride and the passion», ενώ αξιοσημείωτο είναι το ότι ο Γκραντ την περίοδο εκείνη ήταν ήδη παντρεμένος με την τρίτη του σύζυγο.Την ίδια περίοδο η πανέμορφη Σοφία ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον παραγωγό ταινιών Κάρλο Πόντι, ο οποίος έμελλε να είναι και ο σύζυγος της για 40 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν αποθάρρυνε τον επίμονο Γκραντ, ο οποίος συνέχιζε ακάθεκτος να ικετεύει την 23χρονη τότε Λόρεν, στέλνοντας της καθημερινά λουλούδια, να εγκαταλείψει τον σύντροφο της και να ζήσουν μαζί. Μάλιστα σε κάποια από τις ερωτικές του επιστολές της έγραψε: «Θα είσαι στις προσευχές μου. Αν σκέφτεσαι και προσεύχεσαι μαζί μου, για το ίδιο πράγμα και σκοπό, όλα θα πάνε καλά και η ζωή θα είναι καλή». 

Στο βιβλίο αναφέρεται ακόμα πως ο παρορμητικός Γκραντ δεν δίστασε να κάνει πρόταση γάμου στη Σοφία, με εικόνες και φωτογραφίες σταλμένες σε κάποιο από τα γράμματα του. Η εφημερίδα Guardian αναφέρει πως η ιδέα για αυτήν την αυτοβιογραφία ήρθε μετά από την ανακάλυψη ενός κουτιού γεμάτο ενθύμια από τη ζωή της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού, στο σπίτι της στην Ελβετία. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, ότι η Ιταλίδα ντίβα ξέρει να προκαλεί αίσθηση όσα χρόνια κι αν περάσουν!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ