Δείτε τις κόρες του Ομπάμα, δεσποινίδες με σούπερ μίνι αλλά βαριούνται!: Ποιος έγραψε κακίες για τις κόρες του Προέδρου; (φωτό)

Οι κόρες του Μπαράκ Ομπάμα είναι έφηβες.

Και ως έφηβες συμπεριφέρθηκαν κατά την ετήσια τελετή την παραμονή των Ευχαριστιών, στον Λευκό Οίκο. Με κάζουαλ ντύσιμο, η 13χρονη Σάσα και η 16χρονη Μαλία στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους και ενόσω εκείνος «απένειμε χάρη» σε δύο γαλοπούλες εκείνες χαμογελούσαν, ομολογουμένως με κάποια αμηχανία.

Οι περισσότεροι θεώρησαν την εφηβική «αδιαφορία» τους χαριτωμένη. Πλην της Ελίζαμπεθ Λάουτεν, εκπροσώπου του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Στιβ Φίντσερ, η οποία έσπευσε να στηλιτεύσει μέσω Facebook τις κόρες του αμερικανού προέδρου τόσο για τη συμπεριφορά τους όσο και για το άκομψο ντύσιμό τους.

«Αγαπητή Σάσα και Μαλία, καταλαβαίνω ότι διανύετε και οι δύο αυτά τα απαίσια εφηβικά χρόνια, όμως είστε μέρος της Πρώτης Οικογένειας. Προσπαθήσετε να δείξετε μία κλάση, σεβαστείτε τουλάχιστον τον ρόλο σας», έγραψε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή στο Facebook. Αυτό όμως που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε σημείο που εκατοντάδες χρήστες να ζητούν επιτακτικά την απόλυση τής Λάουτεν, ήταν η διαπίστωση πως οι γονείς τους δεν αποτελούν πρότυπο, καθώς και μία τελευταία προτροπή προς τις κόρες του Ομπάμα: «Ντυθείτε σαν να αξίζετε τον σεβασμό και όχι μια θέση σε μπαρ».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Λάουτεν επανήλθε στο Facebook αφενός για να σβήσει τα προσβλητικά σχόλια και αφετέρου για να απολογηθεί. Αφού «προσευχήθηκε πολλές ώρες» - όπως επακριβώς έγραψε στον λογαριασμό της – και αφότου το συζήτησε με τους γονείς της, αναγνώρισε πόσο σκληρά ήταν τα λόγια της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ