H κληρονόμος της Apivita παντρεύτηκε τον καλό της στα Χανιά - Ένας απλός και συγκινητικός γάμος! (Φωτό - βίντεο)

Στα Χανιά επέλεξε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της η Σοφία Κουτσιανά, κόρη της Νίκης και του Νίκου Κουτσιανά Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα της μεγάλης ελληνικής εταιρίας καλλυντικών APIVITA.

Η Σοφία και ο καλός της, Jolly Jackson, επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο, στα όμορφια Χανιά, σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο Παλιό Λιμάνι.

H νύφη συνοδεύτηκε από τον πατέρα της στην αγκαλιά του καλού της, που την περίμενε με ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια, έξω από την είσοδο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο Δήμαρχος Χανιων κ. Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πουλιδάκη, ενώ η τελετή έγινε σε στενό κύκλο και μεταξύ των καλεσμένων ήταν από τα Χανιά ο Αρχιτέκτων και μέλος του ΔΣ της ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ κ. Μιχάλης Γιαννακάκης.

"Το Μεγάλο Αρσενάλι άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του δοκιμαστικά ως εναλλακτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει πολιτικούς γάμους και όπως φαίνεται η ιδέα μας δικαιώνεται από τα θετικά σχόλια των καλεσμένων" δήλωσε ο κ. Βάμβουκας και σημείωσε ότι «το χαρμόσυνο γεγονός μας ενθαρρύνει στο να προχωρήσουμε παραπέρα και μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για το άνοιγμα και άλλων χώρων που θα φιλοξενούν πολιτικούς γάμους».


Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή, το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό

 

Η όμορφη νύφη που έλαμπε από ευτυχία, εξέπληξε τους καλεσμένους,  παίρνωντας την κιθάρα της και αφιερώνοντας στον καλό της ένα τραγούδι.

 

Εμείς να τους ευχηθούμε σε όλη τους τη ζωή, να ειναι πάντα τόσο χαρούμενοι και αγαπημένοι και να έχουν βίον ανθόσπαρτο.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ