Ρονάλντο, Μέσι και Νόιερ για τη Χρυσή Μπάλα - Δύο χαρισματικοί σκόρερ ολκής κι ένας σπουδαίος πορτιέρο διεκδικούν την κορυφή του βάθρου

Ένας εξ αυτών θα είναι ο νικητής της χρυσής μπάλας. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως αυτοί οι τρεις παίκτες θα είναι οι τελικοί υποψήφιοι για τη χρυσή μπάλα. Θυμίζουμε πως η επιλογή αυτή έγινε ανάμεσα σε 23 υποψήφιους.

Καμία από τις τρεις υποψηφιότητες δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Ρονάλντο την περασμένη σεζόν σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που ο Μέσι οδήγησε την εθνική ομάδα της Αργεντινής στο τελικό του Μουντιάλ . Ο Αργεντινός σουπερ σταρ έχει πάρει άλλες τέσσερις φορές το συγκεκριμένο βραβείο. Από την άλλη μεριά ο πορτιέρο της Μπάγερν Μονάχου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και ήταν εκ των κορυφαίων στην επιστροφή της εθνικής Γερμανίας στον θρόνο της πρωταθλήτριας κόσμου.

Επιπρόσθετα η FIFA ανακοίνωσε πως Κάρλο Αντσελότι, Γιόακιμ Λεβ και Ντιέγκο Σιμεόνε θα είναι οι τρεις υποψήφιοι για τον κορυφαίο προπονητής της χρονιάς. Ο Αντσελότι κρατούσε το... τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη μεριά ο Λεβ είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Γερμανία την κορυφή του κόσμου, ενώ ο Σιμεόνε ηγήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ βρέθηκε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ