Η υπηρεσία MailOnBoard της Otesat-Maritel, τώρα διαθέσιμη και σε mobile version!

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «MailOnBoard» της Otesat-Maritel είναι πλέον διαθέσιμη για έξυπνες συσκευές με λογισμικό Android 2.2 και άνω, μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής για χρήση από πληρώματα πλοίων μέσω δορυφορικής σύνδεσης

Το application «MailOnBoard» επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, από την κινητή συσκευή του, κάνοντας την ανταλλαγή δεδομένων πιο εύκολη από ποτέ. Η υπηρεσία είναι ιδανική για τα πληρώματα/χρήστες, ακόμα κι όταν μετακινούνται από πλοίο σε πλοίο, ενώ υποστηρίζει τους πιο διαδεδομένους mail clients SMTP/POP3 (για gmail, yahoo κ.λπ.) και επιτρέπει τη σύνδεση ακόμα και στην ξηρά όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο.

H νέα εφαρμογή υποστηρίζεται από smartphones και tablets, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store στην κατηγορία «Communication» και για τη χρήση της χρειάζεται εγγραφή στην υπηρεσία «MailOnBoard», καθώς απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.

Με την ανάπτυξη της εφαρμογής για έξυπνες συσκευές «MailOnBoard», η Otesat-Maritel ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες επικοινωνίας των πληρωμάτων της ποντοπόρου ναυτιλίας με τους δικούς τους ανθρώπους και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να παρέχει, σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιοτικές και  ολοκληρωμένες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικά με την Otesat-Maritel

Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η ηγετική εταιρία παροχής Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και μία από τις μεγαλύτερες της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς. 

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, Iridium, VSAT και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στη ναυτιλιακή αγορά με τον συνδυασμό σταθερών, κινητών, δορυφορικών δικτύων και εφαρμογών πληροφορικής.

Επιπλέον, η εταιρεία αναπτύσσει και παρέχει Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας όπως επικοινωνία πληρωμάτων, λογισμικά αμφίδρομης ανταλλαγής δεδομένων, υπηρεσίες internet, ενώ παρέχει υπηρεσίες και ηλεκτρονικό εξοπλισμό γέφυρας, δορυφορικό τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, υπηρεσίες Εκκαθάρισης (GR01 και GR12) και πλήρη τεχνική και εμπορική υποστήριξη πελατών 24/7.

Η Otesat-Maritel είναι η μόνη ελληνική ναυτιλιακή τηλεπικοινωνιακή εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων-υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών ξηράς-πλοίου, πλοίου-ξηράς, πλοίου-πλοίου και ξηράς-ξηράς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ