H κορυφαία αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα εξηγεί πώς το κάθε ζώδιο πρέπει να διαλέγει τον σύντροφό του!

Η επιλογή του συντρόφου για μια γυναίκα και ο ρόλος του Ήλιου 

Η επιλογή συντρόφου, είτε είναι συνειδητή είτε ασυνείδητη, καθορίζεται από διάφορους παράγοντες. Ένας από τους πιο σημαντικούς για τις  γυναίκες είναι η θέση του Ήλιου στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους.
 
Δεν θα πρέπει να παραξενεύει κανέναν το γεγονός πως μεγάλο ρόλο στις επιλογές που κάνει κάποιος γύρω από τα ερωτικά ζητήματα παίζουν συγκεκριμένα βιώματα, πρόσωπα και καταστάσεις. Ο πατέρας ή η μητέρα αποτελούν πρότυπα που για κάποιους λειτουργούν ως πυξίδα στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Μάλιστα οι περισσότεροι από εμάς, χωρίς να το συνειδητοποιούμε απόλυτα, «φτιάχνουμε» στο μυαλό μας μια βελτιωμένη έκδοση του πατέρα ή της μητέρας μας και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την προσωπικότητα εκείνη που θα καλύπτει τις επιλογές μας. Στην περίπτωση των γυναικών, πάρα πολλά πράγματα μπορούν να ξεκαθαριστούν μέσα από το ωροσκόπιο τους. Η θέση του 'Ήλιου στο ωροσκόπιό τους επηρεάζει πάρα πολύ τις επιλογές τους όσον αφορά τον ερωτικό τους σύντροφο και την προσωπικότητα που θα έχει. Βέβαια, θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως ποτέ δεν είναι εύκολο να  συνδυαστούν οι επιθυμίες που κρύβει μια γυναίκα μέσα της με τις επιλογές που κάνει στο τέλος.
 
Το ωροσκόπιο είναι αυτό που έρχεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα και να μας υποδείξει με τη θέση του 'Ήλιου τι ακριβώς θα ταίριαζε και χρειάζεται μια γυναίκα αλλά και ποια ελαττώματα θα πρέπει να προσέξει στην  επιλογή που θα κάνει. Πολλές φορές οι όποιες επιλογές γίνονται δεν  προέρχονται μέσα από μια συνειδητή διεργασία αλλά προκύπτουν ασυνείδητα, καθορίζοντας όμως έντονα τις τελικές τους αποφάσεις. Ωστόσο, πριν αρχίσουμε να εξετάζουμε τη θέση του 'Ήλιου στο ωροσκοπιο μιας γυναίκας ανάλογα με τους οίκους, καλό θα ήταν να  επισημάνουμε πρώτα κάποια μικρά αλλά σημαντικά σημεία που επηρεάζουν τις αποφάσεις τους.
 
Λεπτομέρειες  στο ωροσκόπιο που κάνουν τη διαφορά
 
Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τονίσουμε πως η κάθε γυναίκα προσπαθεί να οδηγήσει τον άντρα στο να ενστερνιστεί τη θέση που βρίσκεται ο Ήλιος στο ωροσκοπιο της. Στην ουσία δηλαδή ο άντρας, για να μπορέσει να τραβήξει το ενδιαφέρον της γυναίκας αλλά και να το διατηρήσει, πρέπει να υιοθετήσει μια συμπεριφορά σαν να έχει τον 'Ήλιο του στον ίδιο οίκο με τη γυναίκα. Αυτό είναι κάτι που θα καθορίσει πάρα πολλά όσον αφορά την εξέλιξη της σχέσης και το πόσο θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά σε βάθος χρόνου. Δεν είναι όμως εύκολο για κανέναν να μπορέσει να υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά της παρουσίας του Ήλιου σε έναν οίκο διαφορετικό από αυτόν του δικού του ωροσκοπίου. Δεν είναι λίγες οι φορές που στα πρώτα στάδια της σχέσης ο άντρας ζει βάσει του Ηλίου της γυναίκας, προκειμένου να δώσει σε αυτή τη σχέση την ευκαιρία να εξελιχτεί. Στην πορεία όμως είναι φυσιολογικό  να αρχίσει να ζει πλέον σύμφωνα με τους ρυθμούς που καθορίζει ο δικός του 'Ήλιος, δημιουργώντας ένα έντονο αίσθημα απογοήτευσης στη γυναίκα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την αλλαγή. Για να καταφέρει ένας άντρας να μπεί σε μία τέτοια διαδικασία και να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Ήλιου της γυναίκας θα πρέπει, σύμφωνα με το ωροσκόπιο του, να έχει ήδη «ενεργοποιημένο» το συγκεκριμένο κομμάτι με την παρουσία κάποιων πλανητών. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποδιωχθεί πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρει να μπει σε μία διαφορετική φιλοσοφία. Εκτός όμως από την προϋπόθεση αυτή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η φάση ζωής στην οποία βρίσκεται ο άντρας και πόσο έτοιμος είναι να δεχτεί τους όρους που μπαίνουν συνειδητά ή ασυνείδητα από τη γυναίκα. Η δίκη του κατάσταση είναι σε μεγάλο βαθμό αυτή που ρυθμίζει ποία γυναίκα θα νιώσει έλξη γι’ αυτόν. Τέλος, αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι διάφορες όψεις που έχει ο Ήλιος μίας γυναίκας στο ωροσκόπιο της. Αυτό ισχύει είτε έχουμε δυσαρμονικές είτε αρμονικές όψεις.
  
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Είναι οι γυναίκες που βγάζουν προς τα έξω μια αρκετά δυναμική προσωπικότητα. Από τη φύση τους αναζητούν την περιπέτεια, τη δράση και τους γρήγορους ρυθμούς και αυτό είναι κάτι που τις ωθεί να θέλγονται από άντρες που έχουν και αυτοί την περιπέτεια στο αίμα τους. Ο ιδανικός άντρας γι’ αυτές πρέπει να μη μένει μόνο στη θεωρία αλλά να περνά άμεσα στην πράξη. Όταν το απαιτούν οι καταστάσεις, πρέπει οπωσδήποτε να τολμά να πάρει την πρωτοβουλία και να ρισκάρει, ακόμα κι αν στο τέλος δεν φτάσει στην επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, έλκεται από άντρες που τολμούν να ονειρευτούν, να καταστρώσουν σχέδια και να τα θέσουν σε εφαρμογή.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Είναι πολύ πιθανό το ωροσκόπιο μιας γυναίκας αυτής να την οδηγήσει και σε ανθρώπους που η υπερβολή είναι στο αίμα τους. Δεν αποκλείεται να αποδειχθούν εγωιστές, αλλά και  αρκετά επιθετικοί στον τρόπο που διεκδικούν το δίκιο τους. Με τέτοια χαρακτηριστικά δεν αποκλείεται να βρεθούν παγιδευμένες μέσα σε μια σχέση που θα αποδειχθεί υπερβολικά απολυταρχική.
  
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ 2ο ΟΙΚΟ  ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Οι συγκεκριμένες γυναίκες που έχουν τον Ήλιο τους στο δεύτερο οίκο ρέπουν πολύ περισσότερο σε σταθερές και ψύχραιμες καταστάσεις. Οι εκπλήξεις και τα άσκοπα ρίσκα είναι στοιχεία που λειτουργούν απωθητικά για αυτές. Μ ε αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αναμενόμενο το βλέμμα τους να πέσει πάνω σε άντρες που λειτουργούν ψύχραιμα, επίμονα και μεθοδικά. Ο άντρας θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτιμήσει τις δυνατότητες και τα χαρίσματά της και να έχει διάθεση να χαρεί και να απολαύσει μαζί της τη ζωή. Θέλουν έντονα να νιώσουν την ασφάλεια που παρέχει ένας δημιουργημένος άντρας ο οποίος θα μπορεί να εξασφαλίσει για την οικογένειά του όλα όσα χρειάζονται. Σε αυτή την προσπάθεια δεν μένει αμέτοχη και είναι και εκείνη πρόθυμη να βοηθήσει στην επίτευξη των κοινών τους στόχων.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
Αυτή η προδιάθεση της γυναίκας με τον Ήλιο στο δεύτερο οίκο απαιτεί να δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε περιπτώσεις αντρών που βάζουν πάνω απ’ όλα την οικονομική τους ευημερία. Προκειμένου να εξασφαλίσουν όσα θεωρούν εκείνοι απαραίτητα, ίσως αποδειχθούν μίζεροι και φιλάργυροι, στερώντας από τη σύντροφό τους αυτά που θα ήθελε να νιώσει.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 3ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Αυτές οι γυναίκες είναι  προσωπικότητες με ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην επικοινωνία. Είναι πολυπράγμονες, θέλουν να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μείνουν στάσιμες χωρίς να προσπαθούν να φέρουν εξέλιξη στους διάφορους τομείς της ζωής τους. Αυτά ακριβώς είναι  που θα ξυπνήσουν μέσα τους το ενδιαφέρον και για έναν άντρα, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ καλός χειριστής του λόγου και να διαθέτει μεταδοτικότητα σε αυτά που έχει να πει και να προτείνει. Εκείνοι οι άντρες που προτιμούν να περνούν τις ώρες τους μέσα στο σπίτι χωρίς να έχουν να προτείνουν κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό, όπως κάποια δραστηριότητα, κάποιο ταξίδι ή έντονη κοινωνική ζωή δεν είναι σε καμία περίπτωση ανάμεσα στις επιλογές τους. Ο ιδανικός άντρας θα πρέπει να τους δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν και να εξετάσουν τις δυνατότητές τους  χωρίς να βγάζει ένα αυταρχικό πρόσωπο ή να τις περιορίζει μόνο σε αυτά που θεωρεί εκείνος σωστά.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
Η ροπή των γυναικών με τον 'Ήλιο στον τρίτο τους οίκο ενδέχεται να τις  οδηγήσει σε ακατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι ίσως δεν ξεκαθαρίσουν ποτέ τη θέση τους, επιλέγοντας να αναλωθούν σε άσκοπες και ανούσιες θεωρίες. Προσοχή, λοιπόν, σε ανθρώπους που μιλούν πολύ, χωρίς στο τέλος να λένε τίποτα και χωρίς να προχωρούν σε πράξεις.
 
★Θέλεις να μάθεις τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα; Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Μια έντονη τάση να αναζητούν την ασφάλεια, τη σιγουριά, τη φροντίδα και την οικογενειακή θαλπωρή παρουσιάζουν οι γυναίκες που έχουν τον Ήλιο τους στον τέταρτο οίκο στο ωροσκόπιο τους. Έρχονται πολύ κοντά, ψυχικά, στα αγαπημένα τους πρόσωπα και θέλουν αυτά τα συναισθήματα να τα μοιραστούν με κάποιον άνθρωπο που θα τις νιώθει και θα τις στηρίζει. Ο άντρας, λοιπόν, που θέλγει αυτή τη γυναίκα είναι εκείνος που νιώθει έτοιμος να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, που αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του και νιώθει και αυτός έντονη την ανάγκη να μοιραστεί με μια σύντροφο συναισθήματα αμοιβαίας  αγάπης και κατανόησης. Οι άντρες που δείχνουν πως αγαπούν τα παιδιά και τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί τους είναι μέσα στις πρώτες προτιμήσεις τους.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Όπως καταλάβαμε, οι γυναίκες με τον Ήλιο στον τέταρτο οίκο έχουν έντονη την τάση να δημιουργήσουν οικογένεια. Η επιθυμία τους αυτή δεν αποκλείεται να τις οδηγήσει σε άβουλους άντρες που θα  προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα χωρίς να έχουν ωριμάσει μέσα τους και χωρίς να έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν. Επίσης, θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην εμπλακούν με έναν άνθρωπο ο οποίος το μόνο που θα επιζητά θα είναι μια γυναίκα για να βολευτεί ο ίδιος, ενώ εκείνη θα πάρει απλώς τη θέση της μητέρας του.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ  ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Οι γυναίκες που έχουν στο ωροσκοπιο τους τον Ήλιο  στον  πέμπτο οίκο  συνήθως απεχθάνονται να βρίσκονται στο παρασκήνιο ή να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Κατά συνέπεια, επιδιώκουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και είναι αλήθεια ότι με τη συμπεριφορά τους καταφέρνουν σχεδόν πάντα να έλκουν τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο άντρας που θα τραβήξει το ενδιαφέρον τους. Ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας θέλει στο πλευρό της κάποιον που θα της προσφέρει την αίγλη που η ίδια αναζητά, χωρίς όμως να φτάνουν στο σημείο να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ως προσωπικότητες. Έτσι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο άντρας αυτός να διαθέτει μια πολύ καλή επαγγελματική και κοινωνική θέση, ώστε να μπορεί να προσφέρει στη γυναίκα τόσο σε υλικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ταυτόχρονα αυτός ο άντρας θα πρέπει να νιώθει έτοιμος να προχωρήσει σε μια πιο σοβαρή σχέση και να έχει στα μελλοντικά του σχέδια τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Οι γυναίκες οι οποίες έλκονται από άντρες με αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθούν από μια ιδιαίτερα άσχημη πλευρά του χαρακτήρα ενός τέτοιου άντρα. Έτσι δεν είναι υπερβολή να πούμε πως θα πρέπει να προσέξουν εκείνους τους άντρες που θα θέλουν απλώς να «παίξουν» με τα συναισθήματά τους, καθώς ο εγωισμός τους και η  ανάγκη τους για προβολή τους κάνει να συμπεριφέρονται σαν  κακομαθημένοι κυνηγοί ευκαιριακών σχέσεων. Μια τέτοια σχέση είναι καταδικασμένη.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ME TON ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 6o ΟΙΚΟ  ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Μεγάλη σημασία στην προσωπική τους εικόνα δίνουν οι συγκεκριμένες γυναίκες. Εξίσου σημαντικό γι’ αυτές είναι το αν μπορούν να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες συνθήκες για να νιώθουν ασφαλείς. 'Έτσι, για να τους κινήσει το ενδιαφέρον ένας άντρας, πρέπει να διαθέτει μια καλή δουλειά που θα δίνει οικονομική άνεση. Επίσης, δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε θέματα υγιεινής και ευεξίας. Δύσκολα θα μείνουν με έναν άντρα που δεν προσέχει το σώμα του και την καθαριότητά του.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Οι γυναίκες με τον Ήλιο στον 6ο οίκο στο ωροσκόπιο τους, ίσως αντιμετωπίσουν προσωπικότητες που εμφανίζουν πολλά προβλήματα με θέματα υποχόνδριας συμπεριφοράς, εμμονών και έλλειψης  ουσιαστικών συναισθημάτων. Επίσης, ίσως επιλέγουν ανθρώπους με εργασιομανία οι οποίοι διαθέτουν ελάχιστο χρόνο στη σχέση τους.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ME ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ  ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Πολύ ισχυρή την αίσθηση του ωραίου και του αισθησιακού έχουν αυτές οι γυναίκες. Ακολουθούν συνήθως τη μόδα και αυτό απαιτούν και από τον άντρα που θα σταθεί στο πλευρό τους. Οι άντρες που τραβούν το ενδιαφέρον τους έχουν λεπτούς τρόπους και είναι άνθρωποι που ξέρουν να απολαμβάνουν τα καλύτερα στη ζωή. Ο άντρας που επιλέγουν θα πρέπει να τους αφιερώνει πολύ χρόνο, να τις φροντίζει και να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον τους.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Άντρες που είναι πολύ κοινωνικοί και λάτρεις του ωραίου είναι σίγουρα προσωπικότητες που αξίζουν το ενδιαφέρον των γυναικών με τον  Ήλιο τους στον έβδομο οίκο. Ωστόσο, σε αυτή την αναζήτηση δεν αποκλείεται να υπάρξουν περιπτώσεις αντρών με επιφανειακά συναισθήματα, οι οποίοι βλέπουν τη σχέση ως κάτι εφήμερο και ανούσιο.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ME ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Σε καμία περίπτωση οι γυναίκες αυτές δεν μένουν στάσιμες. Θέλουν όμως να κινούνται μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και έχοντας τα κατάλληλα εφόδια. 'Έτσι, έλκονται από άντρες με δύναμη και επιρροή στο περιβάλλον τους. Βασικό χαρακτηριστικό τους θα πρέπει να είναι η ψυχραιμία και η γρήγορη λήψη αποφάσεων. 'Ένα από τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των αντρών που τις ενδιαφέρουν είναι η έντονη διάθεσή τους να προχωρούν σε αλλαγές και ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής τους, δηλαδή ανήσυχα πνεύματα που ψάχνουν το καλύτερο.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Δεν είναι καθόλου απίθανο για μια γυναίκα με τον Ήλιο στον όγδοο οίκο της να κληθεί να αντιμετωπίσει ανθρώπους που θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τα πάντα, χωρίς να τους αφήνουν περιθώρια για δράση. Ένας κτητικός και αυταρχικός άντρας είναι μια περίπτωση που θα πρέπει να την αποφύγουν ή να την αντιμετωπίσουν από την πρώτη στιγμή πριν ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχό τους.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ME ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Αυτές οι γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το χώρο του πνεύματος και της γνώσης. Η φιλοσοφία, η θρησκεία και γενικά οι θεωρητικές επιστήμες ξυπνούν το ενδιαφέρον τους. Αυτό ακριβώς τις τραβά και σε έναν άντρα. Η προσωπικότητά του θα πρέπει να είναι ευγενική και η αγάπη του για τη γνώση και το χώρο του πνεύματος θα πρέπει να είναι εφάμιλλη με τη δική της. Ο ιδανικός σύντροφος θα έχει πάντα τη διάθεση να τη συνοδεύει σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Θεωρούν επίσης απαραίτητη προϋπόθεση ο άντρας τους να έχει την οικονομική άνεση και το χρόνο να τους παρέχει τη δυνατότητα για πολλά ταξίδια.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται μια γυναίκα να βρεθεί μπροστά σε έναν άνθρωπο που δεν είναι αληθινός και ο οποίος κρύβεται πίσω από μια πλαστή εικόνα. Άνθρωποι που λένε πολλά χωρίς στο τέλος  να έχουν πει κάτι το ουσιαστικό και των οποίων τα κίνητρα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ανιδιοτελή.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ 10ο ΟΙΚΟ  ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Οι γυναίκες αυτές θέλουν να είναι μεταξύ των πρώτων και να ξεχωρίζουν.
Θέλγονται από άντρες που διαθέτουν δύναμη και κύρος. Είναι απίθανο να νιώσουν κάτι για έναν άντρα που συμβιβάζεται με όσα του φέρνει η ζωή. Αντίθετα, ένας άντρας φιλόδοξος που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να φτάσει ψηλά και να καταξιωθεί επαγγελματικά και κοινωνικά είναι βέβαιο πως μπορεί με λίγη προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή τους. Δεν είναι παράξενο που οι  συγκεκριμένες γυναίκες συνάπτουν σχέσεις με διάσημα πρόσωπα ή με ανθρώπους που επηρεάζουν άμεσα τα κοινωνικά δρώμενα.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από την αναζήτηση τέτοιων προσωπικοτήτων. Είναι συχνό φαινόμενο να μπλέκουν με άντρες αυταρχικούς που προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα στη ζωή της γυναίκας τους και οι οποίοι έχουν μάθει να έχουν πάντα δίκαιο, αρνούμενοι την οποιαδήποτε κριτική για λάθη που έχουν κάνει.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ  ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Μέσα συνυφασμένες με την ανεξαρτησία και την ελευθερία κινήσεων είναι οι συγκεκριμένες προσωπικότητες γυναικών. Νιώθουν έντονη την ανάγκη να αναζητήσουν καινούριες εμπειρίες και να αναμιχθούν σε πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Αυτό είναι φυσικό να τις ωθεί να έλκονται από άντρες που τους δίνουν την ευκαιρία να κινηθούν ελεύθερα χωρίς να τις καταπιέζουν και χωρίς να επιβάλλουν αυταρχικά τους δικούς τους ρυθμούς. Αυτό, βέβαια, παραπέμπει σε σχέσεις που δεν είναι πολύ ουσιαστικές και που ίσως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Για τις γυναίκες αυτές παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να έχουν στο πλευρό τους έναν άντρα που θα ξεφεύγει κάπως από το μέσο όρο και θα μπορεί να τις βοηθήσει με τη σειρά του να ξεχωρίσουν από το σύνολο και επίσης να τους δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Πολλές φορές μια γνωριμία με έναν τέτοιο άντρα είναι η αφορμή για να μπορέσουν να ξεφύγουν από καταστάσεις που δεν τις εκφράζουν καθόλου.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Η έλξη από τέτοιου τύπου άντρες είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε λαθεμένες επιλογές. Δεν αποκλείεται να επιλέξουν ανθρώπους που δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο παρά μόνο για τον εαυτό τους ή με τύπους οξύθυμους που είναι έτοιμοι να τα βάλουν με όλο τον κόσμο, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ  ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ
 
Η έλξη από τέτοιου τύπου άντρες είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε λαθεμένες επιλογές. Δεν αποκλείεται να επιλέξουν ανθρώπους που δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο παρά μόνο για τον εαυτό τους ή με τύπους οξύθυμους που είναι έτοιμοι να τα βάλουν με όλο τον κόσμο, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.
Οι  γυναίκες που έχουν τον Ήλιο τους στο δωδέκατο οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν την τάση να κάνουν κάποιες από τιε πιο «περίεργες» επιλογές στο θέμα της προσωπικότητας ενός άντρα. Το υποσυνείδητό τους τις κάνει να έλκονται από ανθρώπους με χαμηλό προφίλ, που δείχνουν να μην είναι σε θέση να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και της  ζωής. Κάποιες φορές μάλιστα φτάνουν στο σημείο να κάνουν επιλογές προβληματικών προσωπικοτήτων, οι οποίες αντιμετωπίζουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα και που ίσως βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της  ζωής τους. Επίσης, δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επενδύσουν σε σχέσεις  που εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν να είναι αδύνατο να έχουν μέλλον και να προχωρήσουν σε μια πιο σταθερή βάση.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Είναι φανερό ότι από μόνες τους οι επιλογές που θα κάνουν οι γυναίκες με τον Ήλιο στο 12ο οίκο στο ωροσκόπιο τους εμφανίζουν πολλά «σκοτεινά» σημεία. Η ροπή που δείχνουν σε ανθρώπους του περιθωρίου είναι αρκετή για να τις μπλέξει σε περιπέτειες και τις περισσότερες φορές το μέλλον τους επιφυλάσσει πολύ άσχημες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ