Να ψάχνετε τους πρώην, να μετράτε τα likes και να κάνετε όλο check in: Ιδού τα χειρότερα πράγματα που κάνει κάποιος στο Facebook!

Μπορεί το Facebook να μας κρατάει σε επαφή με φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συνεργάτες αλλά ταυτόχρονα μας κρατάει σε επαφή με το παρελθόν. Και αυτό δεν είναι πάντοτε μια ευχάριστη εμπειρία. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να ξεχάσουμε, καταστάσεις που ευχόμαστε να μην είχαν συμβεί ποτέ ή πρόσωπα που προσπαθούμε να μην ξαναδούμε ούτε ζωγραφιστά, αλλά είναι εκεί να μας στοιχειώνουν.

Αυτές είναι μερικές αυτοκαταστροφικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε στο Facebook, χωρίς ούτε καν να το συνειδητοποιήσετε!

Μετράτε πόσοι σας είπαν χρόνια πολλά στα γενέθλιά σας!

Σίγουρα είναι ευχάριστο να βλέπετε τον τοίχο σας πλημμυρισμένο από ευχές για τα γενέθλιά σας. Αλλά, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αρχίσετε το μέτρημα και να συνδέσετε την δημοτικότητά σας ή την ποιότητα της κοινωνικής σας ζωής, με τον αριθμό των αναρτήσεων στον τοίχο σας.

Κοιτάζετε παλιές φωτογραφίες και μηνύματα που αφορούν την/τον πρώην σας!

Λόγω των Facebook άλμπουμ και των αποθηκευμένων μηνυμάτων είναι πολύ εύκολο να κατρακυλήσετε στο παρελθόν. Τα ψηφιακά απομεινάρια μιας σχέσης που ατύχησε, δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Κάντε πέτρα την καρδιά σας και μην σκαλίζετε παλιές ιστορίες. Αν βρείτε τη δύναμη, απλά διαγράψτε για πάντα κάθε σας καλή ή κακή ανάμνηση. Άλλωστε δεν θέλετε η τωρινή σας σχέση να τα δει αυτά…

Παρακολουθείτε ψηφιακά τη νέα σχέση του πρώην σας!

Αν δεν το κάνατε ποτέ, τότε μάλλον είστε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αυτού του είδους όμως οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και αδιέξοδες. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η παρακολούθηση της νυν συντρόφου του πρώην σας μετά από έναν χωρισμό, καθυστερεί την διαδικασία της επούλωσης των ψυχικών σας τραυμάτων και την προσωπική σας εξέλιξη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ