Αποκάλυψη από την Lady Gaga: ''Έπεσα θύμα βιασμού όταν ήμουν 19 ετών από μουσικό παραγωγό''! (βίντεο)

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προέβη η τραγουδίστρια Lady Gaga, όντας καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν "The Howard Stern Show".

Η 28χρονη σταρ αποκάλυψε πως στην ηλικία των 19 ετών είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν μουσικό παραγωγό, 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

Η Lady Gaga μιλούσε για το τραγούδι της Swine, το οποίο μιλάει για σεξουαλική επίθεση, ενώ όταν αρχικά ρωτήθηκε γενικά για το θέμα του βιασμού δίστασε, λέγοντας: "Δεν.. δεν θα ήθελα (να πω)... υπέροχες στιγμές. Ας πούμε για κάτι ευχάριστο".

Ωστόσο, όταν εκείνος τη ρώτησε αν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα  βιασμού στα 19 της. Αν και δεν κατονόμασε τον βιαστή της, άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται για μουσικό παραγωγό, αναφέρει η dailymail.co.uk..

"Πέρασα απίστευτα τρομακτικά πράγματα, τα οποία τώρα σκέφτομαι και γελάω. Κι αυτό γιατί έκανα πολλά χρόνια θεραπεία για να μπορέσω να γιατρευτώ. Για αρκετό διάστημα δεν ήμουν ο εαυτός μου, ήμουν κλεισμένη στο καβούκι μου. Είχα πάει σε καθολικό σχολείο όταν έγινε αυτό και πίστευα ότι έτσι είναι τα πράγματα", ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε "ήμουν αφελής".

Ερωτηθείσα για το αν έχει δει τον βιαστή της από τότε είπε πως τον είχε συναντήσει τυχαία σε ένα κατάστημα και είχε παραλύσει από φόβο. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν το είπε σε κανέναν τότε. "Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό δεν το έλεγα. Ώσπου κάποια στιγμή είπα, ξέρεις τι; όλο αυτό το ποτό και οι ανοησίες, πρέπει να ζητήσω βοήθεια αλλιώς δε θα το ξεπεράσω ποτέ".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ