Μέχρι και τα ποδήλατα άνθισαν στην Κρήτη!! Αρκαλοχώρι με αρώματα και χρώματα της άνοιξης (φωτό)

Εμπνευσμένοι από όμορφες εικόνες, οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου αποφάσισαν να δώσουν χρώμα και άρωμα στην περιοχή τους.

Εμπνευσμένοι από όμορφες εικόνες, οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου αποφάσισαν να δώσουν χρώμα και άρωμα στην περιοχή τους, όπως αναφέρει το madeincreta.gr.ποδηλατα αρκαλοχώρι Σκέφτηκαν λοιπόν, να συγκεντρώσουν ό,τι παλιό και αχρησιμοποίητο ποδήλατο υπάρχει στη «γειτονιά» να το βάψουν και να «φυτέψουν» πάνω του λουλούδια.

Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν χρώμα στο γκρίζο που κυριαρχεί - κυρίως στη διάθεση.

Σε αυτήν την προσπάθεια πρωτοστατεί ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου, που σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου και την Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου πραγματοποιούν τη δράση:

«ΠΟΔΗΛΑΤΟ.... Χάρισε το! Χρωμάτισε το! Φύτεψε το!»Το τι ακριβώς κάνουν ήδη τις τελευταίες ημέρες μας το λέει τηλεγραφικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου κ. Μανώλης Σμυρνάκης.

«Μαζεύουμε παλιά ποδήλατα, τα βάφουμε με έντονα χρώματα, φυτεύουμε στα καλαθάκια τους όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια και τα τοποθετούμε σε κεντρικά σημεία του Αρκαλοχωρίου!».ποδηλατα αρκαλοχώρι

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί τα πρώτα 20 ποδήλατα. Περιμένουν όμως και άλλα.Μάλιστα έχουν αγοράσει και τις μπογιές: πράσινες, κόκκινες, μπλε, κίτρινες, διότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουν πολλή δουλειά: Θα βάψουν τα πρώτα ποδήλατα, και θα τα στολίσουν με λουλούδια.

Την ερχόμενη Δευτέρα σκοπό έχουν να τοποθετήσουν τις πρώτες ποδηλατο-γλάστρες!

ποδηλατα αρκαλοχώρι

Το σύνθημα το οποίο "μοίρασαν" στο Αρκαλοχώρι οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας είναι:

"Μήπως…. Στο σπίτι σου , στην αποθήκη σου ή στην αυλή σου ... έχεις παραπεταμένο κάποιο παλιό ποδήλατο, το οποίο ποτέ δε χρησιμοποιείς;

ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ .... ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ !

Τηλεφώνησε μας στο 6944 - 225612 ή στο 6977 - 511481

.... και σύντομα το ποδήλατό σου θα στολίζει τους δρόμους και τις πλατείες του Αρκαλοχωρίου!"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ