Χριστούγεννα εν όψει: ιδού μια ειλικρινά θαυματουργή δίαιτα για να χάσετε 8 κιλά σε 7 ημέρες!

Ψάχνετε τον γρηγορότερο τρόπο για να χάσετε κιλά? Μήπως θα βγείτε κάποιο ραντεβού σε μερικές μέρες; 

Ή πλησιάζει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και θέλετε να βάλετε ένα στενό φόρεμα με επιτυχία; Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλετε να αδυνατίσετε υπάρχει λύση!

Το πρώτο και βασικό είναι να μην χάνετε γεύματα και να μην τρώτε σε ασυνήθιστες ώρες. Αν πιστεύετε ότι με το να μην τρώτε όλη μέρα θα χάσετε βάρος, κάνετε τεράστιο λάθος. Επιπλέον, φροντίστε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους προτού ξεκινήσετε κάποια δίαιτα και προσπαθήστε να τους επιτύχετε. 
 
Η δίαιτα διαρκεί 7 ημέρες και καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορείτε να τρώτε μόνο συγκεκριμένες τροφές για κάθε μία από αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα την απώλεια 5-8 κιλών.

πρώτη μέρα
Η πρώτη μέρα είναι και η πιο δύσκολη σε όλη τη δίαιτα, καθώς είναι μια μέρα που πρέπει να φάτε μόνο φρούτα. 

Μπορείτε να φάτε όσα φρέσκα φρούτα θέλετε και όποια  θέλετε (καλύτερα όχι μπανάνες) αλλά καλό είναι να έχετε μια ποικιλία . Ακόμη, πρέπει να πιείτε 8-12 ποτήρια νερό. Όποτε πεινάτε απλά φάτε περισσότερα φρούτα και πιείτε περισσότερο νερό.

δεύτερη μέρα
Αν η πρώτη μέρα ήταν μια αφορμή να καταναλώσετε τα αγαπημένα σας φρούτα, στη δεύτερη ακολουθούν τα λαχανικά. Μπορείτε να τα φάτε είτε φρέσκα είτε βραστά, αλλά σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε λάδι ή οτιδήποτε άλλο!

Όλα τα λαχανικά είναι αποδεκτά καθώς και οι πατάτες. Μάλιστα θα ταν ακόμα καλύτερο να φάτε βραστές πατάτες το πρωί ή νωρίς το μεσημέρι, ώστε να κάψετε τους υδατάνθακες μες στη μέρα. Και φυσικά μην ξεχάσετε να πιείτε 8-12 ποτήρια νερό. 

τρίτη μέρα
Την τρίτη μέρα θα συνδυάσετε φρούτα και λαχανικά, εκτός όμως από μπανάνες και πατάτες.

Μπορείτε να φάτε φρούτα το πρωί, λαχανικά το μεσημέρι, το απόγευμα πάλι φρούτα και να κλείσετε τη μέρα σας με λαχανικά. Τα 8-12 ποτήρια νερό είναι must και την τρίτη μέρα.

τέταρτη μέρα
Η μέρα αυτή είναι ενδιαφέρουσα καθώς αποτελείται αποκλειστικά από μπανάνες και γάλα. Κι όμως, πρέπει να φάτε τουλάχιστον 8-10 μπανάνες και 3 ποτήρια γάλα.

Μια πρόταση είναι να φάτε μία μπανάνα με ένα ποτήρι γάλα για πρωινό, για μεσημεριανό και για βραδινό και να μοιράσετε τις υπόλοιπες μπανάνες μες στη μέρα. Έτσι, δε θα νιώσετε καθόλου πείνα!

πέμπτη μέρα

Ρύζι και ντομάτες περιλαμβάνει το μενού. Μία κούπα ρύζι το μεσημέρι και 7-8 ντομάτες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επειδή υπάρχει πιθανότητα να πολύ ουρικό οξύ είναι σημαντικό να αυξήσετε τα ποτήρια νερού απο 12 σε 15!

έκτη μέρα

Ακόμα μια μέρα με ρύζι για μεσημεριανό, αλλά αντί για ντομάτες, την υπόλοιπη μέρα  μπορείτε να φάτε λαχανικά που θα επιλέξετε, μαζί φυσικά με τα 8-12 ποτήρια νερό.


Σίγουρα μέχρι σήμερα θα νοιώθετε πιο ανάλαφροι από ποτέ!

έβδομη μέρα 

Αυτή είναι η τελευταία μέρα της δίαιτας, στην οποία μπορείτε να καταναλώσετε μία κούπα ρύζι, όλα τα λαχανικά που επιθυμείτε μαζί με ένα χυμό φρούτο της επιλογής σας.

Είναι σίγουρο πως θα χάσετε αρκετό βάρος, θα βελτιώσετε το μεταβολισμό σας αλλά θα δείτε και βελτίωση και στην επιδερμίδα σας. Κι όλα αυτά με μια απλή δίαιτα 7 ημερών!!!

Πηγή: Myhealthtips.in

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ