Λιποθύμησε ο Ν. Ρωμανός στο Γ. Γεννηματάς - Διανύει την 25η ημέρα της απεργίας πείνας

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε το απόγευμα ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας, όπου έχει εισαχθεί.
 

Ιατρικό δελτίο εξέδωσε αργά το απόγευμα το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς" για την πορεία της υγείας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.
Το δελτίο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Χ. Τσάμης αναφέρει:

"Το απόγευμα της 25ης ημέρας απεργίας πείνας ο νοσηλευόμενος Νίκος Ρωμανός, παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο ανατάχθηκε με την παρέμβαση των θεραπόντων ιατρών. Ο ασθενής υποβάλλεται σε εργαστηριακό έλεγχο για την τεκμηρίωση της κατάστασής του".
Πηγές του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου ανέφεραν ότι ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η λιποθυμία, έπειτα από 25 ημέρες απεργίας πείνας, θεωρούνταν αναμενόμενη από τους γιατρούς, δεδομένης της χαμηλής αρτηριακής πίεσης.
Η ανάταξή του έγινε με επιτυχία από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά, όπως λένε πλέον οι ειδικοί, ο οργανισμός του νεαρού βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ