Κομβική ημέρα η 5η Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια - Πώς επηρεάζεται κάθε ζωδιακός κύκλος από το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο;

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν απο την νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο; Προβλέψεις για όλα τα ζώδια! 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου, ο “πολεμοχαρής” Άρης περνά στο ειρηνικό ζώδιο του Υδροχόου και θα μείνει εκεί μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου 2015. Μπορούμε να υποθέσουμε οτι όταν ένας πλανήτης που μάχεται για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συναντά ένα ζώδιο που είναι γνωστό για τις πρωτοποριακές αντιλήψεις του, τον παναθρωπιαμό του αλλά και την επανασταική του διάθεση η περίοδος αυτή δεν θα είναι ήσυχη..
 
Μαζικές κινητοποιήσεις, διαμαρτυρίες ενάντια στο άδικο σε όλον τον κόσμο αλλά και αγώνες για την ανεξαρτησία και το “σπάσιμο των δεσμών”, θα είναι έντονοι , δυναμικοί αλλά ίσως και μερικές φορές βίαιη.. 

Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, η διάλυση των καταπιεστικών σχέσεων είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο, το γεγονός ότι στην πορεία του θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα, που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
 
Τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να «ξεσπάσουν» είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), ενώ τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες.
  
Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό
 
Στις 5 Δεκεμβρίου, λίγα λεπτά πριν την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο – ώρα 00:30 – διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη, που επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις σχεδόν σε όλους. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και μας παροτρύνει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Η όψη αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ το ερχόμενο τριήμερο και μπορεί επίσης να δημιουργήσει ευκαιρίες για ταξίδια ή να πυροδοτήσει επισημοποιήσεις σχέσεων.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη όψη είναι   Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).
 
Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στις 5/12 στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά παραγωγικό για σένα, καθώς θα αναμιχθείς σε πολλαπλές δραστηριότητες, θα βρεις καινούργια ενδιαφέροντα και θα δημιουργήσεις ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μάλιστα, μέσα από αυτές τις γνωριμίες, είναι πιθανό να βρεις ξεχωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία. Στις 5/12 επίσης ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που μπορεί να σου φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες για την επαγγελματική σου αναρρίχηση, την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή και ένα ξαφνικό ταξίδι, που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. 
 
Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 5/12 ο Άρης περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο, η επαγγελματική σου πορεία θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που θα σε παροτρύνει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να εξασφαλίσεις κάτι καλύτερο. Αν αναζητάς νέες προοπτικές, ο Άρης μπορεί να σου φέρει μια έμπνευση που σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνάει και τον τομέα των σχέσεών σου, το ίδιο διάστημα, ίσως γνωστοποιήσεις μια σημαντική σχέση, ή ενδώσεις σε έναν πειρασμό μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5 Δεκεμβρίου, πρόκειται να σου φέρει μια οικονομική βοήθεια που δεν περιμένεις ή την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 5/12 ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Η περίοδος αυτή θα αποδειχθεί πολύ θετική για σένα, καθώς ενόψει της γιορτινής περιόδου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ταξιδέψεις και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ίσως αλλάξουν τη νοοτροπία σου ή σου δώσουν το ερέθισμα να ξεκινήσεις μια μελέτη. Θετικές αλλαγές ωστόσο θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου είναι πιθανό να μετακινηθείς σε ένα άλλο πόστο ή ακόμα και σε μια άλλη πόλη, αν το επιδιώκεις. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5/12, σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος.
 
Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο Άρης πραγματοποιεί την διέλευσή του στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5/12 μέχρι και τις 12/1 και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς περισσότερο με τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους και τις οφειλές σου και να προγραμματίσεις την αποπληρωμή τους. Το γεγονός ότι ο Άρης θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις στην πορεία του, θα αποτελέσει έναν βοηθητικό παράγοντα. Στον αισθηματικό τομέα, η συγκεκριμένη διέλευση θα σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις το πάθος σου με τον σύντροφό σου, να αποκαταστήσεις μια παλιά σχέση ή να ενδώσεις σε μια νέα πρόκληση. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον χώρο της δουλειάς σου, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. 
 
Λέων

Φίλε Λέοντα, στις 5/12 ο Άρης περνάει στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές σχέσεις σου ή και τις συνεργασίες σου και θα φροντίσεις να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες ίσως και μέσα από κάποιες εντάσεις πολλές φορές. Ίσως μάλιστα οι διαφωνίες και οι προστριβές είναι απαραίτητες, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Παρά τον «πολεμικό» του χαρακτήρα, ο Άρης δεν πρόκειται να διαλύσει τις σχέσεις σου, αλλά θα σε παροτρύνει να λύσεις προβλήματα που διαιωνίζονται. Εξάλλου, στις 5/12 ο Ήλιος και ο Ουρανός διαμορφώνουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου, και υπόσχονται ανέλπιστες εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανός για τους αδέσμευτους Λέοντες.  
 
 Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5/12, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Μέχρι και τις 12/1 που θα βρίσκεται εκεί, θα υπάρξει αυξημένος φόρτος εργασίας, αλλά και αυξημένη ενέργεια που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψουν και νέες επαγγελματικές συμφωνίες, που θα συμβάλουν στην βελτίωση των αποδοχών σου. Υπάρχει επίσης περίπτωση να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον χώρο της εργασίας σου, το οποίο θα σε εξιτάρει. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει μια μετακόμιση ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. 
 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για σένα από τις 5/12 με την είσοδο του Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η παραμονή του εκεί μέχρι και τις 12/1 θα κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα, καθώς θα βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες και ιδιαίτερα με την αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σχέση, το διάστημα αυτό ίσως υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις ή και μια εγκυμοσύνη που θα πυροδοτήσει την επισημοποίησή της. Αν είσαι αδέσμευτος ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει κάτω από περίεργες συνθήκες, σύντομα όμως θα εξελιχθεί σοβαρά. Η συγκεκριμένη διέλευση επίσης τονίζει τη δημιουργικότητά σου, γεγονός που μπορεί να σου αποφέρει και οικονομικά οφέλη. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5/12 είναι ιδανικό για συζητήσεις και συμφωνίες καθώς επίσης και για νέες γνωριμίες. 
 
Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 5/12 ο Άρης περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 12/1 που θα βρίσκεται εκεί, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον καλλωπισμό του χώρου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή και να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα στο σπίτι σου. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να προκαλέσει κάποιες εντάσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου, ωστόσο με υπομονή και διπλωματία σύντομα θα ξεπεραστούν. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται επίσης στις 5/12, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, και υπόσχεται να σου φέρει ένα σημαντικό βοήθημα, που θα σου επιτρέψει να κάνεις μικρές ή μεγαλύτερες σπατάλες για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο Άρης πραγματοποιεί την διέλευσή του στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5/12 μέχρι και τις 12/1. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά δραστήριο, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα εξάψουν το ενδιαφέρον σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ίσως ξεκινήσεις και μια νέα ερωτική ιστορία. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να ανανεώσεις τις σχέσεις σου με το συγγενικό σου περιβάλλον, αλλά και για να κάνεις κάποια ταξίδια που θα σε ανανεώσουν. Στις 5/12 επίσης, ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή.
 
Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η άφιξη του Άρη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 5/12, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 12/1 που θα βρίσκεται εκεί, οι προσπάθειες που έχεις κάνει το περασμένο διάστημα, θα αρχίσουν να αποδίδουν, γεγονός που θα σημάνει μια οικονομική ανακούφιση, που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις όπως επιθυμείς τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Ο Άρης μάλιστα μπορεί να σε κάνει πιο σπάταλο από ότι συνήθως, αφού θα νιώσεις την ανάγκη να επενδύσεις κάποια χρήματα στο σπίτι σου. Οι φιλικές προσκλήσεις δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται σε κάποια από αυτές να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο, αν είσαι αδέσμευτος. Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου, σου επιφυλάσσει και το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5/12.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης πραγματοποιεί την διέλευσή του στο δικό σου ζώδιο από τις 5/12 μέχρι και της 12/1 και σου χορηγεί τον απαραίτητο ενθουσιασμό και την ενέργεια για μια νέα επαγγελματική πορεία. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι σε λίγες μέρες (23/12) ο Κρόνος εγκαταλείπει τον τομέα της καριέρας σου που παραδοσιακά κυβερνάει ο Άρης, είναι ένας παράγοντας που σου λύνει τα χέρια και σου επιτρέπει να κινηθείς πιο δυναμικά. Οι ενέργειες που θα κάνεις τώρα, θα αποδώσουν μέσα στην επόμενη διετία, όταν ο Άρης ολοκληρώσει την πορεία του πριν επανέλθει στο ζώδιό σου. Προς το παρόν οι προσπάθειές σου ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς, αφού την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ουρανός που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, σου εξασφαλίζει και την τύχη που σου είναι απαραίτητη. 

Ιχθύες

Φίλε Ιχθύ, στις 5/12 ο Άρης περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσεις να απομονωθείς προκειμένου να κάνεις μια αυτογνωσία ή απλά να σχεδιάσεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις ώστε να απεγκλωβιστείς από οικονομικά αδιέξοδα. Το γεγονός ότι ο Άρης κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, μπορεί να σου φέρει έσοδα από μυστικές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες που σε γενικές γραμμές θα σου αποφέρουν χρήματα, αρκεί να προσέξεις γύρω στην πρωτοχρονιά την αντίθεση που θα σχηματίσει με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία η οποία μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με το νόμο. Μια θεαματική βελτίωση των αποδοχών σου σηματοδοτεί και το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5/12.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ