Συγκινητικό story of the day - Iωάννα Γιαννακοπούλου, η 28χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της στο Σχηματάρι - πήγαινε σε μπαζάρ για τα παιδιά της Κιβωτού!

Μια ανθρώπινη ιστορία κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη χτεσινή καραμπόλα στο Σχηματάρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της HuffPost Greece η άτυχη κοπέλα ερχόταν στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό μπαζάρ στο πλάι της αδερφής της , τηλεπαρουσιάστριας και δημοσιογράφου Θάλειας Γιαννακοπούλου. Το μπαζάρ γίνεται για την Κιβωτό του Κόσμου, τη φιλανθρωπική οργάνωση που φιλοξενεί πάνω από 400 παιδιά υπό την προστασία του πάτερ Αντώνιου στον Κολωνό.

Η 28χρονη Λαρισαία Ιωάννα Γιαννακοπούλου ήταν κόρη του γνωστού διαιτητή Ποδοσφαίρου και υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Κοσμά Γιαννακόπουλου και της Τασούλας Μηλιώνη. Η Ιωάννα τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, απεγκλωβίστηκε και έδωσε σημεία ζωής, ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εξέπνευσε.

Το μπαζάρ διοργανώνει η τηλεοπτική εκπομπή Join Us στην οποία συμμετέχει η Θάλεια Γιαννακοπούλου. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο αλλά αργότερα στράφηκε στη δημοσιογραφία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ