Story: Mohammed Islam, ο 17χρονος που κέρδισε 72 εκατ. δολάρια παίζοντας στα διαλείμματα με... μετοχές!

Ο 17χρονος Mohammed Islam είναι ένας ντροπαλός και σεμνός έφηβος από το Κουίνς της Νέας Υόρκης ο οποίος μπορεί να μην έχει ενηλικιωθεί ακόμα και να πηγαίνει σχολείο ωστόσο, κατάφερε να βγάλει περίπου 72 εκατομμύρια δολάρια, παίζοντας μετοχές κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Πριν καν μπει στα 18 του χρόνια, ο νεαρός Mohammed Islam καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους ειδήμονες του χρηματιστηρίου. Ο ίδιος σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ξεκίνησε να παίζει μετοχές ενώ διάβαζε διάφορες αναλύσεις από μεγάλους οικονομολόγους για το πως κινείται η αγορά και οι τιμές. Σταδιακά προχώρησε σε μικρομεσαίες μετοχές υψηλής κεφαλοποίησης και τώρα «ειδικεύεται» στο πετρέλαιο και στο χρυσό.

Εμπνευστής του ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους hedge fund managers, ο δισεκατομμυριούχος  Paul Tudor Jones, ο οποίος κατέκτησε την 108η θέση στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους Αμερικανούς.

Παράλληλα, ο νεαρός εκατομμυριούχος ανέφερε πως επιθυμεί μαζί με τρεις φίλους του να δημιουργήσουν μια αδελφότητα, και να βγάλουν εκατομμύρια δολάρια τον επόμενο χρόνο. Όλα αυτά βέβαια ενώ συνεχίσουν να φοιτούν στο κολέγιο.

Ο ίδιος εκτός σχολείου βγαίνει έξω με τους φίλους του, τους πηγαίνει για φαγητό σε ακριβά εστιατόρια, γυρνάνε από πάρτι σε πάρτι και ανεβάζει στιγμές από την χλιδάτη ζωή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο 17χρονος έχει αγοράσει ήδη μια BMW, την οποία όμως δεν οδηγάει αφού είναι μικρός και δεν έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης και νοικιάζει ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν στο οποίο δεν μένει διότι δεν του επιτρέπουν ακόμα οι γονείς του να φύγει από το σπίτι.

«Ο πατέρας μου είναι άνεργος τώρα, και ευτυχώς μπορώ και βοηθάω οικονομικά την οικογένεια μου», σημειώνει ο 17χρονος, ο οποίος έχει γράψει στο instagram «περισσότερα χρήματα, λιγότερα προβλήματα».

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ