Παρανοϊκή η Μadonna, μαύρος που δεν θα βγάλει λεφτά ο D. Washington, τρελή η A. Jolie - ''Πόλεμος'' των σταρς με την Sony, μετά το ''τρομακτικό'' hacking!

Το φυσάει και....δεν κρυώνει η Sony, αφού μετά τα emails που διέρρευσαν, έχει ξεσπάσει κυριολεκτικά πόλεμος μεταξύ της εταιρίας και των σταρς στους οποίους αναφέρεται!

Μέτα την Α. Τζολί και το email που την έλεγαν ''κακομαθημένη και ατάλαντη'' , ένα νέο email ήρθε στη δημοσιότητα στο οποίο την αποκαλούν θεότρελη, αφού στα μηνύματα που αντάλασσαν ο Scott Rudin και η Amy Pascal, η Pascal φαίνεται να είπε στον Rudin ότι η Jolie θέλει να συνεχίσουν τα meetings για την ταινία ''Κλεοπάτρα'' και ο Rudin της απάντησε οτι η Jolie είναι θεότρελη και πως δεν αντέχει τα απανωτά meetings!

Η A. Jolie και η A. Pascal, πριν τη διαρρόη των μηνυμάτων.

Το....''δολοφονικό'' βλέμμα της ηθοποιού στην Amy Pascal, αμέσως μετά το σκάνδαλο!

Η πανέμορφη ηθοποιός, όμως, δεν είναι η μόνη που έχει πληγεί απο την αλυσίδα μηνυμάτων της Sony, αφού οι χάκερς που μπήκαν στα δεδομένα της εταιρίας, έκλεψαν και από τη Madonna demo που δεν είχαν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η διάσημη τραγουδίστρια να κάνει έκκληση μέσω γνωστού site κοινωνικής δικτύωσης στους fans της, να τη στηρίξουν και να μην αγοράσουν κάποιο υλικό το το οποία η ίδια δεν επιθυμούσε να βγεί στη δημοσιότητα ακόμα.

Η λίστα με τους επωνύμους, όμως, δεν τελειώνει εδώ, αφού η Amy Pascal και ο Scott Rudin, φαίνεται πως θεώρησαν περιττή τη συμμετοχή του έγχρωμου ηθοποιό Denzel Washington σε ταινία παγκόσμιας προβολής αφού ''αυτός είναι μάυρος και το κοινό έχει ρατσιστικές τάσεις''!

Στη φωτογραφία ο Denzel Washington, με την  Amy Pascal, τον  Matt Tolmac και το Michael Lynton.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ