Τέρενς Κουίκ: «Υπάρχει αποκαλυπτικό υλικό για τον χρηματισμό του Χαϊκάλη - Το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά» (βίντεο)

Ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha αποκάλυψε ότι υπάρχει υλικό από την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και μάλιστα πως έχει κατατεθεί στην εισαγγελία

«Οι συνομιλίες είναι άκρως αποκαλυπτικές. Τις άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά. Όσον αφορά το πρόσωπο που έκανε την επαγή, ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι κινείται στον οικονομικό χώρο και δεν είναι πολιτικό πρόσωπο. 

Σχετικά με το υλικό, είπε: «Εχει δοθεί εδώ κ 15 μέρες στην εισαγγελία.Αποφασίσαμε ότι το θέμα θα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Χαϊκάλης».

«Υπάρχει υλικό, όχι μόνο ένα βίντεο αλλά και ηχητικά όπου καταγράφεται όλη η προσπάθεια χρηματισμού του Χαϊκάλη με διαλόγους που ξεπερνούν τη μία ώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουίκ.

«Γιατί ο κ. Αθανασίου δεν ελέγχει το τι τρέχει και δεν δίνει εντολή να έρθουν όλα στο φως; Γιατί καθυστερεί ο εισαγγελέας;» αναρωτήθηκε κλείνοντας την ομιλία του.

Σκουρλέτης: Το θέμα Χαϊκάλη επηρεάζει την εκλογική διαδικασία για Πρόεδρο

Στις αποκαλύψεις για την απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.  Χαϊκάλη , αναφέρθηκε με παρέμβασή του ο  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 

Ο κ.  Σκουρλέτης, σημείωσε ότι όταν είχε αναφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από κάποια δημοσιεύματα,  σε χρηματισμό βουλευτών, προκειμένου να ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας,  είχε  κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζει με αυτό τον τρόπο την πολιτική ζωή.  «Σήμερα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε.  

«Η αποκάλυψη δεν γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο, επιβάλλεται η εισαγγελία  να ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καθώς μετά και την πρώτη ψηφοφορία το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία», τόνισε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ