Η Μαρί Σαντάλ & ο Παύλος δείχνουν την πολυτελή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της έπαυλής τους στο Λονδίνο! (φωτό)

Εντυπωσιακή διακόσμηση αντίστοιχη με εκείνη των πολυτελών πολυκαταστημάτων «Harrods» θυμίζει ο στολισμός που επέλεξαν η Μαρί-Σαντάλ, ο Παύλος και τα πέντε παιδιά τους για τα Χριστούγεννα.

Πορσελάνινα σερβίτσια με οικόσημο, τεράστιο δέντρο στολισμένο με πανάκριβα στολίδια, γιρλάντες, χρυσαφένιες σκάλες και περίτεχνο art de la table αποτελούν το γιορτινό σκηνικό για την οικογένεια του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ. Η πριγκίπισσα του lifestyle βρίσκεται σε εορταστικό πυρετό και όπως δείχνουν οι φωτογραφικές αναρτήσεις της στο Instagram, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα εισέβαλε για τα καλά στην έπαυλή τους στο Τσέλσι.

 Στην  έπαυλη που απέκτησε το ζευγάρι πριν από τρία χρόνια στη σικ περιοχή του Τσέλσι στο Λονδίνο, την  διακόσμηση της οποίας ανέλαβε ο μετρ του είδους Φρανσουά Κατρού, ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος γύρω από τα κάτασπρα μάρμαρα και τις σκάλες αποπνέει το υψηλό γούστο και τη φινέτσα της οικοδέσποινας. 


Ετοιμος για το χριστουγεννιάτικο beauté ο σκύλος της Μαρί-Σαντάλ

Σύμφωνα με τους κύκλους της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας, η Μαρί-Σαντάλ έχει αναγάγει τη διακόσμηση του σπιτιού της σε ιεροτελεστία, καθώς μαζί με την κόρη της Μαρία-Ολυμπία αφιερώνουν τόσο χρόνο σε αυτή ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταγωνίζεται επάξια φωτογραφικές παραγωγές εξειδικευμένων περιοδικών διακόσμησης γι’ αυτές τις ημέρες. Για την οικογένεια του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ τα Χριστούγεννα σημαίνουν μαξιμαλισμός και πριγκιπικός διάκοσμος με σήμα κατατεθέν πανάκριβα διακοσμητικά αντικείμενα, πορσελάνινα σερβίτσια με οικόσημο και μαχαιροπίρουνα Christofle. 

Φωτoγραφία από τα περσινά Χριστούγεννα στο στολισμένο τζάκι 

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από αρχές Δεκεμβρίου και καθώς οδεύουμε προς τις ημέρες των γιορτών, κορυφώνονται πανηγυρικά. Από τις εορταστικές προετοιμασίες και τον γενικότερο καλλωπισμό δεν εξαιρέθηκε ούτε ο σκύλος της οικογένειας προκειμένου να ταιριάζει με το γενικότερο προσεγμένο πνεύμα των ημερών. Οπως μαρτυρά η φωτογραφία του τετράποδου στο Instagram, η Μαρί-Σαντάλ το τοποθέτησε μέσα σε δερμάτινη επώνυμη τσάντα και το μετέφερε σε κομμωτήριο προκειμένου να αποκτήσει κομψή κουπ αφού από το beauty therapy δεν εξαιρείται κανείς από τον οίκο της πάμπλουτης κληρονόμου και του πρίγκιπα Παύλου.

Λάμψη, πολυτέλεια, εντυπωσιακός διάκοσμος και βραδινά ενδύματα είναι απόλυτα συνυφασμένα με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, έστω κι αν συχνά το τελικό αποτέλεσμα φλερτάρει επικίνδυνα με την υπερβολή. Τίποτα, όμως, δεν είναι ικανό να φρενάρει την εισβολή του στην οικία του πριγκιπικού ζεύγους, που ήδη στροβιλίζεται στους ρυθμούς του. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο ομώνυμος οίκος παιδικών ρούχων της Μαρί-Σαντάλ, που ειδικά για την εορταστική περίοδο λάνσαρε μια σειρά από εντυπωσιακά φορέματα και αστραφτερές ασημένιες μπαλαρίνες, τα οποία ήδη προμηθεύτηκαν και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Με σλόγκαν «ας κάνουμε λίγο πιο trendy τις φετινές γιορτές» προτείνει ανάλαφρα φουστανάκια για κοριτσάκια κάθε ηλικίας που επιθυμούν να εντυπωσιάσουν μέσα σε δημιουργίες από μετάξι, μουσελίνα και ανάλαφρο βαμβάκι.

Η Μαρί-Σαντάλ φροντίζει επίσης, εκτός από το να παρακολουθεί την πορεία των πωλήσεων και τη διανομή των παιδικών ενδυμάτων, να ανταποκρίνεται σε ποικίλες κοινωνικές υποχρεώσεις και στα προ Christmas καλέσματα. Γι’ αυτό και  επισκέφθηκε τον οίκο μόδας της Ντέμπι Μπίσμαρκ προκειμένου να εξοπλίσει την γκαρνταρόμπα της με τα ανάλογα πανάκριβα outfit και αξεσουάρ όπως εκείνα τα -κάπως αστεία είναι αλήθεια- καπελάκια τα οποία πρόβαρε όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram. Η Ντέμπι Μπίσμαρκ, η οποία διαθέτει κι αυτή τίτλο ευγενείας, είναι εδώ και πολλά χρόνια στενή φίλη της Μαρί-Σαντάλ και επομένως ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συμπέσουν σε κάποια από τα κοσμικά καλέσματα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τις ημέρες των γιορτών στο παγωμένο και άκρως χριστουγεννιάτικο, από άποψη στολίσματος, Λονδίνο. 

Ο Παύλος και η Μαρί-Σαντάλ

Και αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ θα τα περάσει σε πλήρη απαρτία, με την οικοδέσποινα να επιδίδεται σε μαραθώνιο τραπεζωμάτων με πιάτα-ύμνο στην υψηλή γαστρονομία, άξια να διεκδικήσουν ακόμη και Χρυσό Σκούφο. Φαν και η ίδια του καλού φαγητού, επιμελείται προσωπικά το μενού των καλεσμένων, έστω κι αν στην κουζίνα υπάρχει μια στρατιά από μαγείρους και σερβιτόρους. Η οικογένεια Μίλερ ήταν εκείνη που τη μύησε από τα παιδικά της χρόνια στις εκλεκτές γεύσεις και το στρώσιμο του τραπεζιού που ξεπερνά ακόμη κι αυτό του περίφημου παρισινού εστιατορίου «Maxim». 

Το art de la table είναι μια εγνωσμένη τέχνη για την πριγκίπισσα των business, καθώς σ’ αυτό εκτονώνει όλο της το ταλέντο στρώνοντας το τραπέζι με τέτοιο τρόπο ώστε πότε να παραπέμπει στο μαγικό τραπέζι του Χάρι Πότερ, όπως συνέβη πέρσι τις γιορτές, και πότε σε λουκούλλεια επίσημα δείπνα που λαμβάνουν χώρα ακόμη και κεκλεισμένων θυρών εντός του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Και όπως λένε οι κοσμικοί κύκλοι της Ευρώπης,  το γκλάμουρ των τραπεζιών της Μαρί-Σαντάλ ξεπερνά σε εντυπώσεις ακόμη και εκείνα της ιέρειας του food décor Μάρθα Στιούαρτ.


Ο πατέρας της Μαρί-Σαντάλ, Ρόμπερτ Μίλερ, έτοιμος για το πατροπαράδοτο«σφάξιμο» της γαλοπούλας

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ