Μανικιούρ 2015: Οι 10 κορυφαίες τάσεις, από το μυστήριο του μωβ στην λάμψη του χρυσού‏

Για να φαίνονται τα χέρια σας συναρπαστικά και για να τους δώσετε μία κομψή εμφάνιση στην οποία κανένας δε θα μπορεί να αντισταθεί, δεν αρκεί μόνο να φοράτε τα απαραίτητα αξεσουάρ αλλά θα πρέπει να φροντίζετε και τα νύχια σας. 

Το να δώσετε στα νύχια σας ένα συγκεκριμένο σχήμα που ταιριάζει στα χέρια σας και το να χρησιμοποιήσετε το σωστό βερνίκι σας επιτρέπει να ενισχύσετε την ομορφιά των χεριών σας σε τέτοιο βαθμό που δε θα χρειάζεται να φοράτε έξτρα κοσμήματα ή αξεσουάρ ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα στα χέρια σας.

Υπάρχουν αμέτρητες τάσεις οι οποίες παρουσιάζονται κάθε χρόνο από τους ειδικούς που σας δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα δώσετε σχήμα στα νύχια σας ή το πως να επιλέξετε το σωστό βερνίκι νυχιών ανάλογα με την περίσταση. Κάθε καινούριος χρόνος μας φέρνει νέες τάσεις που μας βοηθούν να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας ή να χρησιμοποιήσουμε με διαφορετικό τρόπο κάτι που ήδη έχουμε. Παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε τις 10 κορυφαίες τάσεις για το μανικιούρ του 2015.

1. Μπορντό νύχια: Ποιο είναι το πιο hot χρώμα για τα νύχια σας τη σεζόν που έρχεται; Κόκκινα βερνίκια και ειδικά οι μπορντό τόνοι είναι η πιο hot επιλογή για το νέο χρόνο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τόνο που σας αρέσει από τις μοντέρνες αποχρώσεις του κόκκινου που θα είναι διαθέσιμες από τη νέα χρονιά.

2. Νύχια με glitter: Αυτή η τάση δεν είναι κατάλληλη για καθημερινό λουκ, αλλά είναι τέλεια επιλογή για ειδικές περιστάσεις όπως ένας γάμος, αρραβώνας, ραντεβού ή άλλες περιστάσεις που απαιτούν κομψό λουκ.

3. Χρυσά νύχια: Αυτό το χρώμα κυριαρχεί στις περισσότερες από τις νέες τάσεις που παρουσιάστηκαν για το 2015. Θα το βρείτε σε ρούχα, αξεσουάρ αλλά ακόμα και σε βερνίκια νυχιών για περισσότερη πολυτέλεια και για να προσθέσετε μια κομψή και φωτεινή πινελιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη χρυσή απόχρωση για να δημιουργήσετε διαφορετικά μοτίβα και prints ή να τη χρησιμοποιήσετε ακόμα και στο γαλλικό μανικιούρ και θα στρέψετε όλα τα βλέμματα πάνω στα χέρια σας.

Όλη η συνέχεια εδώ - beautetinkyriaki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ