Η πρωθυπουργός της κρίσης των Ιμίων Τανσού Τσιλέρ σε μεζεδοπωλείο της Θεσσαλονίκης: Δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα γυαλιά & τους bodyguards!

Η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ που το όνομα της έχει συνδεθεί με την χρονική περίοδο της κρίσης στα Ίμια, βρέθηκε στο Ωραιόκαστρο ως καλεσμένη Έλληνα επιχειρηματία. 

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, τα δύο μεγάλα βαν στα οποία επέβαιναν η πρώην πρωθυπουργός μαζί με τον σύζυγο της Οζέρ αλλά και επιχειρηματίες από την Τουρκία, σταμάτησαν μπροστά σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής.

Η πρωθυπουγός της κρίσης των Ιμίων Τανσού Τσιλέρ σε μεζεδοπωλείο του Ωραιοκάστρου

Φορώντας η ίδια μεγάλα μαύρα γυαλιά τα οποία δεν έβγαλε ούτε κατά την διάρκεια του γεύματος, μπήκε και παρέμεινε στο μαγαζί -μαζί με την πολυπληθή παρέα της- για περίπου τρεις ώρες, υπό δρακόντεια μεν πλην όμως διακριτικά μέτρα ασφαλείας.

Το μενού περιελάμβανε κυρίως θαλασσινά. Αν και στην αρχή είχε κάνει σαφές πως δεν επιθυμούσε καμία φωτογραφία, στην πορεία του γεύματος επέτρεψε να βγουν μερικές, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε δήλωση. Στο ίδιο τραπέζι με την Τανσού Τσιλέρ παρευρέθηκε -ως καλεσμένος του επιχειρηματία- και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ