Οι αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο 2 ως 4 Ιανουαρίου 2015! Τι λέει το ζώδιό σας για την υγεία, τα επαγγελματικά αλλά και τα ερωτικά σας

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου χρόνου  μόνο αδιάφορο, ή μονότονο δεν θα  μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος. Μόνο που καμιά φορά,  το  τέρμα γκάζι μπορεί να σε πετάξει στον τοίχο.. Για αυτό, ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε την καθημερινότητά μας από ανατροπές και εντάσεις που μπορεί να μας πληγώσουν πολύ...

 Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

 
Οι όψεις του Ήλιου υπεύθυνες για τις συναισθηματικές αναταράξεις. Αρχικά, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, επηρεάζει τις επόμενες ημέρες, δυσκολεύοντας τις διαθέσεις. Η επικοινωνία γίνεται πιο δύσκολη, πιο απότομη και συχνά πιο απρόβλεπτη, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βγάλει θέματα μη αναμενόμενα, που θα λειτουργήσουν αποπροσανατολιστικά σε σχέσεις ή συνεργασίες, δημιουργώντας εντάσεις, διαφωνίες, ακόμη και ρήξεις στο διάστημα αυτό. Οτιδήποτε σε πιέζει, σε κάνει να νιώθεις άβολα ή δυσάρεστα, θέλεις να το πετάξεις από πάνω σου κι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και με πολύ ακραίο τρόπο, διαταράσσοντας για τα καλά τις ισορροπίες στις σχέσεις!

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα
 
Την ημέρα της Κυριακής, άλλη μια δύσκολη όψη έρχεται να ταράξει τα ήδη φουρτουνιασμένα νερά. Ο Ήλιος είναι υπεύθυνος για τις αναταράξεις των ημερών, με την σύνοδό του με τον Πλούτωνα αυτήν τη φορά, ανασύρει συναισθήματα που μπορεί να έχεις καταπιέσει, έχεις κρατήσει μέσα σου και δεν τα έβγαλες όταν έπρεπε… Τώρα θα νιώσεις την ανάγκη, όχι μόνο να τα εκδηλώσεις, αλλά πολλές φορές και να τα επιβάλεις στα πρόσωπα που συνυπάρχουν γύρω σου. Και πολύ περισσότερο στο πρόσωπο, που σε συντροφεύει…

Ζήλιες, πάθη, κτητικότητα, ερωτική ένταση, όλα αυτά έχουν θέση στην καθημερινότητά σου τις ημέρες αυτές και σε κάνουν αφενός να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ένταση αυτά που χρειάζεσαι να έχεις, από τον σύντροφο σου. Αφετέρου μπορεί να σε κάνουν να ζήσεις κάποιες πολύ έντονες και δυνατές ερωτικές εμπειρίες!

Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Αφροδίτη, το Σάββατο περνά στον Υδροχόο και την Κυριακή συναντά σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο, δημιουργώντας την ανάγκη για σταθερότητα στις σχέσεις. Είναι έντονη η διάθεση να… χωθείς μέσα σε μια αγκαλιά, που νιώθεις πως είναι εκεί για εσένα, έτοιμη να σε φροντίσει, να σε κανακέψει και να σου δώσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι!
 
Παράλληλα όμως μπορεί να δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις να αποκατασταθεί οτιδήποτε μπορεί να έχει δημιουργήσει ένταση ή αναστάτωση ανάμεσα στα πρόσωπα. Μπορεί να βοηθήσει στην εξυγίανση ενός δύσκολου κλίματος, επαναφέροντας τις ισορροπίες σε όλα τα ζώδια!
 
Επίσης, προσφέρεται για πάσης φύσεως οικονομικές διευθετήσεις, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, ενώ ενισχύεται η σωστή κρίση σε ό,τι αφορά τέτοιου είδους συναλλαγές ή θέματα γενικότερα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου
 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα αυτό φροντίστε να κρατήσετε σε έλεγχο τη συναισθηματική σας ένταση και το όποιο δύσκολο συναίσθημα δημιουργείται μέσα σας. Αλλιώς, πολύ εύκολα μπορεί να προκύψουν αρκετά δύσκολες καταστάσεις με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και να δημιουργηθούν θέματα, που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε!

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ