Οι φωτογραφίες του ''ξανθού'' Χριστόδουλου Ξηρού - Όλο το ρεπορτάζ για τη σύλληψη πάνω σε ποδήλατο του τρομοκράτη της 17Ν! (Φωτό - Βίντεο)

Διαβάστε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν τον Χριστόδουλο Ξηρό στην Ανάβυσσο και δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν τον δραπέτη με ξανθά, μακριά μαλλιά και μούσι.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον Ξηρό, αλλά με κάποιο τρόπο έπρεπε να αναγνωριστεί.

Την ώρα, λοιπόν, που ο δραπέτης περπατούσε με κατεύθυνση προς το σπίτι του, τον προσπέρασε ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ένας αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, ο οποίος έπεσε μπροστά του (προφανώς επίτηδες).

Αμέσως πήγε από πάνω του ο Ξηρός και τον ρώτησε αν είναι καλά. Προσφέρθηκε να βοηθήσει και τότε ο αστυνομικός, βρισκόμενος face to face με τον δραπέτη, τον αναγνώρισε και του είπε πως δεν χρειαζόταν βοήθεια και πως θα καλούσε τον αδερφό του. 

Τότε, πάτησε το κουμπάκι, αφού ήταν καλωδιωμένος και την στιγμή εκείνη οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν. 

Σημειώνεται πως το πιστόλι ήταν απασφαλισμένο και με σφαίρα στη θαλάμη, που σημαίνει πως ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν έτοιμος για όλα...

Aπό συγκεκριμένο πρόσωπο, είχαν φτάσει τηλεφωνικά πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική για το σημείο στο οποίο κρυβόταν ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο  δραπέτης είχε επικυρηχθεί με 1 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο και θα λάβει το άτομο που τηλεφώνησε στην Αντιτρομοκρατική.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε αρχικά τηλεφωνική συνομιλία με τις αρχές, ωστόσο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των καταγγελιών του, ακολούθησαν τουλάχιστον δύο φυσικές συναντήσεις του με τους ανθρώπους της αστυνομίας.

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής Αγιασμόθι στην Ανάβυσσο για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, οι περίοικοι έβλεπαν εδώ και ένα μήνα τον νεοφερμένο στην περιοχή τους άνδρα, να περιφέρεται με ένα ποδήλατο, φορώντας καπέλο και συχνά γυαλιά ηλίου.

Η εμφάνιση του αγνώστου τους είχε προκαλέσει εντύπωση, καθώς η περιοχή είναι αρκετά απομονωμένη και οι γείτονες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν ότι αυτός ο άνδρας ήταν ο Χριστόδουλος Ξηρός της 17 Νοέμβρη, καθώς είχε φροντίσει να μεταμφιεστεί προκειμένου να σβήσει τα ίχνη του.

Εντύπωση προκαλεί, όπως δηλώνει κάτοικος της περιοχής στους δημοσιογράφους, ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν έκρυβε το πρόσωπό του και δεν απέφευγε να κοιτάξει τον κόσμο.

Έδειχνε περίεργος, έμοιαζε με αλλοδαπός, αλλά ήταν άνετος και δεν φαινόταν επικίνδυνος, τονίζει ο περίοικος.

Η περιοχή που συνελήφθει ο τρομοκράτης έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, που διεξάγει έρευνες. 

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ