Α.Γκλέτσος σε Γ.Παπανδρέου: «Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Με αυτή την εισαγωγή,  ξεκινά η σημερινή ανακοίνωση του Απόστολου Γκλέτσου ο οποίος τοποθετείται για την ίδρυση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. 

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος «Τελεία», ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε φανεί με μια πρώτη δήλωση να στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρει πως η προηγούμενη δήλωσή του που μεταφράστηκε σαν στήριξη, έκρυβε χιούμορ.   

Η δήλωση της περασμένη Παρασκευής: «Θεωρούμε εξαιρετικά σοβαρή την απόφαση του ΓΑΠ να βρεθεί ενώπιον των συμπολιτών του και να ζητήσει την ετυμηγορία, Γνωρίζοντας ένα απαίσιο παρασκήνιο, προδοσία εκ των έσω από συγκεκριμένο πρόσωπο/α πιστεύουμε ότι θα πει την απόλυτη αλήθεια στο λαό.»   

Η σημερινή επιστολή κινείται σε διαφορετικό κλίμα και στην συνέχεια χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου "πολιτικό απολίθωμα".  

Aναλυτικά η δήλωση όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος:

«Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του. Το ότι οι συστημικοί μηχανισμοί και οι αποστεωμένοι εκφραστές τους, θα πολεμούσαν το οτιδήποτε φρέσκο και νέο απειλούσε την πολιτική μακαριότητά τους, το γνωρίζαμε. Το ότι σ΄ αυτή την απέλπιδα προσπάθειά τους, θα έβρισκαν συνοδοιπόρους από την συνομοταξία των εσαεί ...προθύμων, ήταν περίπου αναμενόμενο. Εκείνο που μας προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη, είναι το γεγονός της μερίδα των... διαμορφωτών της κοινής γνώμης, έχασε παντελώς την ψυχραιμία της και κατ΄ επέκταση και την αίσθηση του Ελληνικού χιούμορ.

Οι ποικίλες ερμηνείες -που σε... ελεύθερη μετάφραση και κατά το δοκούν του κάθε ...μεταφραστή- αποδόθηκαν, στα καθ΄ όλα ειρωνικά σχόλια του Προέδρου της ΤΕΛΕΙΑΣ κ. Απόστολου Γκλέτσου, για την επανεμφάνιση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και των λοιπών πολιτικών απολιθωμάτων και του παρελθόντος στο πολιτικό προσκήνιο, μόνο θυμηδία και θλίψη προκαλούν. Και για να βάλουμε μια ΤΕΛΕΙΑ στο κακόγουστο αυτό θέατρο της ευκαιριακής αντιμετώπισης του κόμματος μας, απλά υπενθυμίζουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η ίδρυση του κόμματος της ΤΕΛΕΙΑΣ, εξαγγέλθηκε σε μέρες σκληρής δοκιμασίας του λαού.

Δοκιμασίας που επιβλήθηκε δια χειρός ΓΑΠ και αποσκοπούσε στην αποδέσμευση του κάθε υγιώς σκεπτομένου Έλληνα , που εγκλωβίστηκε στο συστημικό δόκανο του ΓΑΠ , που μεθοδευμένα έθεσε τη Χώρα υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ. Το κόμμα μας δεν διαθέτει –και ευτυχώς - πλειάδα επικοινωνιολόγων, για να «καλλωπίσουν» έναν αυθόρμητο και πηγαίο λόγο. Λόγο , που παρεμπιπτόντως προβάλλεται και πολιτικά. Το κόμμα μας ιδρύθηκε, για να πει τις αλήθειες, που τα υπόλοιπα κόμματα δεν τολμούν να πουν. Και για να τελειώσουμε με αυτά μια και καλή εγκαθιστώντας νέο και υγειές Πολιτικό περιβάλλον. Η ΤΕΛΕΙΑ, δεν σκοπεύει να συμπεριφερθεί ως... ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, κατεβάζοντας πάραυτα ένα Κυβερνητικό πρόγραμμα προς έγκριση στο λαό...

Οτιδήποτε Εθνικό και Πατριωτικό θα έρθει για διαβούλευση, θα μας βρει σύμφωνους, από οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικό φορέα , με Δημοκρατικές αρχές, κι αν προέρχεται. Και κατ΄ επέκταση και η οποιαδήποτε φιλολαϊκή μα καθόλου λαϊκίστικη πολιτική. Εκείνο που χαροποιεί ωστόσο, είναι το γεγονός πως η κάθε τοποθέτησή μας, στα όσα διαδραματίζονται στη Χώρα (ερήμην ίσαμε τώρα των πολιτών της) δεν περνάει απαρατήρητη. Ελπίζουμε πως μετά από αυτό το δελτίου τύπου της ΤΕΛΕΙΑΣ, θα μπει επιτέλους και μια οριστική ΠΑΥΛΑ σε ένα ανύπαρκτο θέμα.

Ελπίζοντας επίσης, να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, για ότι ο καθένας ...νομίζει πως είπαμε, παρά μόνο για όσα... ακριβώς είπαμε, εκμεταλλευόμενοι τον χρόνο μας, για δημιουργικές προτάσεις -και μόνο- από τούδε και στο εξής. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ