Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο της Τριερβελέρ για τον Ολάντ! Ποιοι ζητούν τους... Ζ. Ντεπαρντιέ & Ζ. Γκαγιέ στους ρόλους;

Το μπεστ-σέλερ της Βαλερί Τριερβελέρ, το βιβλίο «Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή» στο οποίο η δημοσιογράφος περιγράφει τον έρωτα και τον χωρισμό της από τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, θα γυριστεί κινηματογραφική ταινία, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ηθοποιός και παραγωγός Σαϊντά Ζαουάντ.

«Η Romarin films, η εταιρεία παραγωγών, σε συμφωνία με τη Βαλερί, προχωρά στην κινηματογραφική προσαρμογή του μπεστ-σέλερ και εξετάζει το ενδεχόμενο συμπαραγωγής με γαλλικές και διεθνείς εταιρείες», δήλωσε η Ζαουάντ, στενή φίλη της πρώην συντρόφου του Ολάντ, στο περιοδικό Gala.

«Με το Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή η Βαλερί ενσαρκώνει τον αγώνα μιας γυναίκας που φωνάζει την αλήθεια της», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η παραγωγός, που υποστηρίζει ότι στήριξε τον Ολάντ στην προεκλογική εκστρατεία του, το 2012, τόνισε ότι δεν ετοιμάζει μια ταινία αντιπαράθεσης αλλά ότι θέλει απλώς να αφηγηθεί τον αγώνα μιας ερωτευμένης γυναίκας, «ακόμη και αν η ιστορία είναι ασυνήθιστη επειδή ο άνδρας που αγαπάει είναι πρόεδρος».

Το βιβλίο της Τριερβελέρ κυκλοφόρησε στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει πουλήσει περισσότερα από 730.000 αντίτυπα, κάνοντας πλουσιότερη τη συγγραφέα του κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πάντως, η Ζαουάντ δεν αποκάλυψε τα ονόματα του σκηνοθέτη της ταινίας και των πρωταγωνιστών. Στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης όμως πολλοί χρήστες, κάνοντας χιούμορ, μάντευαν ότι το πρωταγωνιστικό «δίδυμο» δεν μπορεί παρά να το ενσαρκώσουν ο... Ζεράρ Ντεπαρντιέ και η Ζιλί Γκαγέ στον ρόλο της... Τριερβελέρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ