Υποψήφια με το ΚΚΕ «κατεβαίνει» στις εκλογές η… Ελένη Μενεγάκη!

Το όνομα της… Ελένης Μενεγάκη είναι μεταξύ των ονομάτων που θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές με το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

 Δεν πρόκειται, όμως, για τη γνωστή παρουσιάστρια, αλλά για την πρόεδρο του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος.

Πάντως, αρκετοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι κατεβαίνουν στη μάχη με το ΚΚΕ, όπως ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Ανδρουλιδάκης στη Β’ Αθηνας, στην Α’ Αθήνας η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη, αλλά και ο ηθοποιός Παύλος  Ορκόπουλος, Στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφια και σε αυτές τις εκλογές η Ελένη Γερασιμίδου. Παντελής Θαλασσινός αν και ήταν παρών στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων δεν θα είναι υποψήφιος. Η δημοσιογράφος Λιάννα Κανέλλη είναι υποψήφια στη Α’ Αθήνας, ο δημοσιογράφος στον ρ/ς ALPHA Χάρης Μπόλκας και ο Λεάνης Μιχάλης στην Α’ Πειραιά. Στα ψηφοδέλτια υπάρχουν και πολλοί επιστήμονες, όπως ο σεισμολόγος Τάσσος Σταύρος. Επίσης, με το ΚΚΕ κατεβαίνει και ο  Βασίλης Νικάκης  πρώην διεθνής διαιτητής. Στο Eπικρατείας συμμετέχει και ο Πετρόπουλος Κώστας,  πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ