Οι 5 καλύτερες γυναικείες χειμερινές καμπάνιες όπως τις επέλεξε το OZON Magazine: Από Kenzo μέχρι Dior!

Δείτε τις 5 πιο εντυπωσιακές καμπάνιες που.. έκλεψαν τις εντυπώσεις!

 1. KENZO

O Pierpaolo Ferrari φωτογραφίζει τους Guinevere van Seenus και Robert McKinnon σε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό, βασισμένο στην αφηγηματική ματιά του γνωστού Αμερικανού σκηνοθέτη David Lynch.
2. ALEXANDER MCQUEEN

O Steven Klein -για ακόμα μία φορά- φωτογραφίζει την Edie Campbell για την καμπάνια του Alexander McQueen. Συμπρωταγωνιστής του μοντέλου από την Αγγλία, το οποίο διαδέχεται την Kate Moss, ένα άλογο. Οι φωτογραφίες είναι αιθέριες, αλλά και σκοτεινές, το μοντέλο δείχνει βασανισμένο.
3. DOLCE & GABBANA

Kάθε συλλογή των Dolce&Gabbana είναι ένα ταξίδι στη Σικελία. Αυτή τη φορά, όμως, μεταφερόμαστε μέσω του παραμυθιού που διηγούνται. Την καλλιτεχνική επιμέλεια τόσο του video όσο και των φωτογραφιών, έχει αναλάβει ο Domenico Dolce, ενώ ξεχωρίζουν οι Claudia Schiffer και η Bianca Balti, που είναι πλέον η μόνιμη πρωταγωνίστρια στις καμπάνιες του οίκου.
4. DIOR

Oι Julia, Feifei, Helena και η Kasia φωτογραφήθηκαν από τoν Willy Vanderperre για λογαριασμό της χειμερινής συλλογής του οίκου DIOR.
5. LOUIS VUITTON

Oι Bruce Weber, Annie Leibovitz και Juergen Teller αναλαμβάνουν την χειμερινή καμπάνια του οίκου με τίτλο “Series 1”, και φωτογραφίζουν από μία εικόνα έκαστος.  Πρωταγωνίστριες στην δημιουργική αυτή καμπάνια οι Charlotte Gainsbourg, Liya Kebede, Freja Beha Erichsen και Jean Campbell.

Πηγή: ozonweb.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ