Ο Τζ. Κλούνει σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση: ''Αμάλ περίμενα μια ολόκληρη ζωή για να βρώ την αγάπη σε σένα - Περήφανος να είμαι σύζυγος σου'' (βίντεο)

Βραβεύτηκε χθες στις Χρυσές Σφαίρες ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης και, φυσικά, η Αμάλ είχε την τιμητική της. Δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του ο Τζορτζ.

 

Ενώπιον της "πρώην αγαπημένης" του, λοιπόν, και όλου του κόσμου, και αφού σχολίασε με το γνωστό του χιούμορ πολλά και διάφορα, ο Τζορτζ μίλησε και για τη δική του ξεχωριστή χρονιά - που δεν αφορά μόνο στα επαγγελματικά, όπως ξεκαθάρισε.
Το εν λόγω κομμάτι ξεκινά γύρω στο τρίτο λεπτό που βίντεο που ακολουθεί, όπου ο ερωτοχτυπημένος Κλούνεϊ τονίζει "πόσο συγκινητικό είναι όταν βρίσκεις κάποιον να αγαπάς".


"Αμάλ, δεν ξέρω ποια αλχημεία μας έφερε μαζί, όμως δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος από το να αποκαλούμαι σύζυγός σου", είπε ο Τζορτζ κοιτάζοντας στα μάτια την 36χρονη καλή του, προκαλώντας φυσικά τα χειροκροτήματα -και τους αναστεναγμούς- εντός και εκτός της αίθουσας. Μιλάμε για έρωτα, όχι για αστεία...

Κλείνοντας, βέβαια τον λόγο του, ο Κλούνεϊ στάθηκε και στο στο θέμα των ημερών με το μακελειό στο Γαλλία τονίζοντας δηλώντας και εκείνος "Je Suis Charlie" και τονίζοντας ότι "δεν νιώθουμε φόβο".

Πηγή; thedailybeast.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ