Smile: Ζώστηκε με 94 iPhones προσπαθώντας να τα εισάγει λαθραία στην Κίνα - Που πας άνθρωπε μου; (φωτό)

Ένας λαθρέμπορος συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να εισάγει 94 iPhones από το Χονγκ Κονγκ στην ηπειρωτική Κίνα, τα οποία είχε κολλήσει στο σώμα του με ταινία καιι τα εντόπισε ο ανιχνευτή μετάλλων του λιμανιού.

Παρά το γεγονός ότι το iPhone πωλείται στην Κίνα ήδη από τον Οκτώβριο, η αγορά των λαθραίων συσκευών εξακολουθεί να είναι ισχυρή, λόγω της σημαντικής διαφοράς της τιμής μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της ηπειρωτικής χώρας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αξιωματούχοι του λιμανιού παραξενεύτηκαν από «την περίεργη στάση του όσο περπατούσε, τη δυσκαμψία των αρθρώσεων και τη μυϊκή του μάζα», η οποία δε μας προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι το κοστούμι- πανοπλία του φτιαγμένο από τα iPhone 6, iPhone 5 και iPhone 5c.

Το προσωπικό στο λιμάνι είχε ήδη ψάξει τις αποσκευές του κι όλα πήγαιναν καλά μέχρις ότου ήρθε η στιγμή του ανιχνευτή μετάλλων.

Η ποινή για το παράνομο φορτίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο λαθρέμπορος κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με βαριά ποινή φυλάκισης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ