Τοpwoman η Κατερίνα ή Dudette : Δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά κολιέ για το 2015 από μεταξωτά κορδόνια, μαλακό δέρμα - Έμπνευση από το αγαπημένο της μπαρ Dude!

Η Dudette είναι το θηλυκό του Dude.

 Φαντάσου λοιπόν μια ιδιαίτερη αλλά απλή γυναίκα που απεχθάνεται τις φλυαρίες και πάνω απ’ όλα της αρέσει να περνάει καλά. Αγαπημένο της στέκι και πηγή έμπνευσης για εκείνη είναι το The Dude Bar, στην Καλαμιώτου, όπου πηγαίνει για να ακούσει την αγαπημένη της μουσική. Εκεί χορεύει στους ρυθμούς της funk, soul και disco. Είναι πάντα χαρούμενη, δημιουργική και δραστήρια και οι νέες εμπειρίες της δίνουν έμπνευση. Έχει έντονο χαρακτήρα και σκοπός της είναι να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και να ζει έντονες στιγμές. Όσο για το στυλ της; Είναι λάτρης του απλού. 

Η Κατερίνα έπλασε την εικόνα μιας φανταστικής φίλης με αυτά τα χαρακτηριστικά, η οποία είχε τώρα ανάγκη από ένα αξεσουάρ, ένα σήμα κατατεθέν, κάτι που θα την κάνει να ξεχωρίζει στο πλήθος, κάτι μοναδικό σαν την προσωπικότητά της. Έτσι πήρε στα χέρια της μερικά μεταξωτά κορδόνια και μαλακό δέρμα και έπειτα από διάφορα πειράματα, δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά κολιέ για το 2015. «Ξεκίνησα πριν δύο χρόνια, όταν μου προέκυψε η ανάγκη να φορέσω κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό παράλληλα. Χρησιμοποιώντας μεταξωτό κορδόνι, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν ιδιαίτερο και εντυπωσιακό,δημιούργησα την πρώτη εκδοχή του key piece item της Dudette. Το κυριότερο στοιχείο που μου αρέσει σε αυτά είναι η αίσθηση και η υφή τους.»

Τι είναι αυτό που κάνει όμως τόσο ξεχωριστά τα κομμάτια της Dudette; Η Απλότητα, η λιτότητα, η δωρικότητα και οι sexy πινελιές. Αυτές είναι οι τέσσερις βασικές ”αρχές” που ακολουθεί η Κατερίνα στα σχέδιά της. «Αυτό άλλωστε είναι και το μότο μου ”Πρέπει να είσαι απλός, λιτός, δωρικός, χομπίστας …” από τα Φτηνά Τσιγάρα, την ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη». Σύμφωνα με την ίδια, ο απλός σχεδιασμός τους είναι το σημαντικότερο στοιχείο στα κοσμήματα της. «Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πολλά και διαφορετικά ρούχα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενώ επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα θα μπορούσαν να αναδείξουν ένα βραδινό ντύσιμο σε ιδιαίτερα εντυπωσιακό». 

«Δεν μένω όμως μόνο στα κοσμήματα. Πρόσφατα ξεκίνησα να δουλεύω μια σειρά από βραδινές τσάντες από μαλακό δέρμα και καραβόπανο που θα ενταχθούν στην καλοκαιρινή σειρά, πάντα στις αρχές του minimal chic.» Η Κατερίνα συμπληρώνει πως κάθε σχέδιο που βγάζει είναι μοναδικό για αυτό και θέλει να είναι 100% σίγουρη για αυτό πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. Η dudette είναι εκτός των άλλων και ταξιδιάρα. Όταν τη ρωτώ, τι ονειρεύεται για το νέο έτος και το μέλλον της εκείνη απαντά πως θέλει τα κοσμήματα της να βγουν εκτός συνόρων αφού πρώτα όμως αγαπηθούν εδώ, στη βάση τους, στην Ελλάδα.Είναι πλέον γεγονός άλλωστε πως η ελληνική επιχειρηματικότητα ήδη έχει αρχίσει να χτίζει μια αξιοπιστία και προσδοκία τόσο στο εγχώριο εμπόριο όσο και στην αγορά του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την Κατερίνα, η πρόκληση είναι να τη διατηρήσουμε και να την ξεπεράσουμε. «Για να είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τους δημιουργούς αλλά και οποιοδήποτε brand του εξωτερικού θα πρέπει να συμφιλιωθούμε καλύτερα με την έννοια του customer service. Έχουμε ακόμα δρόμο αλλά θεωρώ ότι έχουμε κάνει μια καλή αρχή.» και συμπληρώνει «Οι άνθρωποι της γενιάς μου αποδείχτηκαν περισσότερο δημιουργικοί από ο,τι ομολογουμένως πολλοί περίμεναν. Ανέτρεξαν στην παράδοση, που κάποτε σνόμπαραν, και δημιούργησαν trends. Αξιοποίησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες, δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά.» 

Διαβάστε τη συνέχεια στο popaganda.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ