Anthony Kim, ο 29χρονος γκόλφερ - φαινόμενο που οι ''πλούσιοι'' του δίνουν 10 εκατ. δολάρια για να εξαφανιστεί από τα γήπεδα! (φωτό)

Ο Anthony Kim, είναι ένας γκόλφερ φαινόμενο που έγινε το μεγαλύτερο μυστήριο του σπορ των πλουσίων αφού του δίνουν 10 εκατ. δολάρια για να εξαφανιστεί από τα γήπεδα. 

Σύμφωνα με άρθρο του Sports Illustrated και του Alan Shipnuck, ο Kim έχει ασφαλίσει τον εαυτό του για περίπτωση τραυματισμού, που θα τον αναγκάσει να σταματήσει την καριέρα του, με την ασφαλιστική να είναι υποχρεωμένη να του προσφέρει 10 εκατ. δολάρια αφορολόγητα αν δεν ξαναπαίξει.

Ο Κim, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του το σκέφτεται σοβαρά αφού ήδη απέχει δύο χρόνια από τα γήπεδα, μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα το καλοκαίρι του 2012.

Ο ταλαντούχος γκόλφερ που ζει στο Ντάλας, έχει κερδίσει στην καριέρα του δύο τουρνουά και 4,6 εκατ. δολάρια.

Ο παίχτης που πολλοί θεωρούσαν πως θα μπορούσε να γίνει το Νο 1 στον κόσμο είναι μπροστά σ' ένα τεράστιο δίλημμα, ή να αποσυρθεί και να κερδίσει 10 εκατ. δολάρια την επόμενη ώρα ή να προσπαθήσει να γίνει ξανά ο καλύτερος στον κόσμο.

Το 2008, ο Mark O'Meara είχε πει πως ο Kim έχει καλύτερο swing (στα 21 του) από τον Tiger Woods.

Πάντως σύμφωνα με τους ειδικούς - στα 29 του πια - ο Kim έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει ξανά ο καλύτερος στον κόσμο και να κερδίσει πολλά περισσότερα από τα 10 εκατ. που θα του αποφέρει η ασφάλεια του.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ