Story: Η Linda Pearson ζύγιζε 170 κιλά - είχε 20 χρόνια να πλυθεί για να μην κολλήσει στην μπανιέρα - Έμεινε η μισή! (Φωτό)

Η Linda Pearson είναι μια γυναίκα 62 ετών από το Leeds, μητέρα και γιαγιά και για 20 χρόνια -μέχρι και το 2010- ζύγιζε 170 κιλά. Το βάρος της γυναίκας την εμπόδιζε να κάνει οτιδήποτε είναι απλό για τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Τώρα, που μετά από επέμβαση απώλειας βάρους, έχει χάσει τα μισά από τα κιλά της, η γυναίκα παραδέχεται ότι επί 20 χρόνια φοβόταν να μπει στην μπανιέρα να πλυθεί, επειδή σκεφτόταν ότι θα κολλήσει και δεν θα μπορεί να βγει.

Η ίδια αναφέρει ότι πάντα ήταν παχιά, αλλά μετά την γέννηση των δύο κοριτσιών της, Melanie και Lisa, που σήμερα είναι 38 και 40 ετών αντίστοιχα, το βάρος της άρχισε να αυξάνεται ραγδαία και η λαχτάρα της για την σοκολάτα χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο την κατάστασή της.

Η 62χρονη προβληματίστηκε έντονα για τα 170 κιλά που κουβαλούσε στο σώμα της, το 2010, όταν μετά από την επιμονή του συζύγου της πήγαν διακοπές στην Κύπρο. Η ίδια διηγείται ότι λόγω του βάρους της και της ζέστης έμενε συνεχώς μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με το αιρ κοντίσιον, ενώ ο σύζυγός της γύριζε το βράδυ στο ξενοδοχείο, αφού όλη την ημέρα έκανε εκδρομές και άλλες δραστηριότητες στο νησί.

Αμέσως μετά το τέλος των διακοπών τους, η Linda τηλεφώνησε σε ιδιωτική κλινική του Leeds και ζήτησε να υποβληθεί σε επέμβαση απώλειας βάρους. Τώρα, με πολύ λιγότερο βάρος δηλώνει ευτυχισμένη που μπορεί να κάνει δύο από τα πράγματα που ήθελε πολύ επί 20 χρόνια, την πεζοπορία και ένα ζεστό απολαυστικό αφρόλουτρο.        

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ