Σούσι με ρακί στις καλύτερες παραλίες του Ηρακλείου

Χερσόνησος Σειρά από παραλίες που απλώνονται μπροστά από το άκρως τουριστικό θέρετρο, 28 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου. Ψιλή άμμος, ήρεμα νερά και σημεία αλλού πολύ οργανωμένα και πολύβουα όπως τα σημεία κοντά στο λιμάνι ή πιο ανατολικά προς τα Μάλια και αλλού πιο ήσυχα, όπως τα Λιμανάκια.

Χερσόνησος

Σειρά από παραλίες που απλώνονται μπροστά από το άκρως τουριστικό θέρετρο, 28 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου. Ψιλή άμμος, ήρεμα νερά και σημεία αλλού πολύ οργανωμένα και πολύβουα όπως τα σημεία κοντά στο λιμάνι ή πιο ανατολικά προς τα Μάλια και αλλού πιο ήσυχα, όπως τα Λιμανάκια.

  Κοινό: Οικογένειες, νεολαία, ξένοι και ντόπιοι.   Ώρα προσέλευσης: Οποιαδήποτε. Υπάρχει χώρος για όλους και για όλα τα γούστα.   Παροχές: Ξαπλώστρες, ομπρέλες, ναυαγοσώστης, θαλάσσια σπορ.  
























Pit stop:
Στα Κύματα για φιλέτο από φρέσκο λαβράκι με κρέμα σελινόριζας ή sushi και sashimi (Αγ. Παρασκευής 55, Χερσόνησος, τηλ.: 28970 22386, www.kymata-restaurant.gr, στο εστιατόριο Αργώ για σπιτικά ντολμαδάκια και μουσακά στο πήλινο από την κυρία Πόπη παρέα με ρακή (Ναυάρχου Νεάρχου 26, τηλ.: 28970 22134, www.argo-rakiclub.com, από €12 το άτομο),



Drink & Dance: Στην ιδιωτική παραλία του διάσημου New York beach club για τα καλύτερα κοκτέιλ της περιοχής με best sellers το Mojito, το Cosmopolitan και το Daiquiri (τηλ.: 28970 23415, www.new-york.gr, από €9 το κοκτέιλ), στο Kahlua beach bar για κοκτέιλ ένα βήμα από τη θάλασσα και για φρέσκους χυμούς στο pool bar του Μελτέμι (τηλ.: 28970 22260).

Ξαπλώστρα: €6 το σετ με ομπρέλα στο New York.   Αναχώρηση: Αργά το βράδυ αφού η ατμόσφαιρα και τα κοκτέιλ του New York beach club αποτελούν από μόνα τους λόγο για να μείνει κάποιος στην παραλία.   Πρόσβαση: Με δικό σας όχημα ή τακτικά δρομολόγια του λεωφορείου από το Ηράκλειο.  
Πηγή: www.arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ