Στέλλα Τσιούχα, Κατερίνα Κάλαγκμπορ, Νόνη Δούνια, Στέλλα Καλατζή - Οι υποψήφιες που βάζουν... φωτιά στην κάλπη με την εκρηκτική παρουσία τους!

Με όπλα τους τις τέλειες αναλογίες τους, την εκρηκτική τους παρουσία και την αναγνωρισιμότητα, οι κυρίες που ακολουθούν ρίχνονται στη μάχη των εκλογών και ζητούν την ψήφο μας την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου.

Οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες κοσμούν τα ψηφοδέλτια, υπόσχονται να ομορφύνουν την προεκλογική περίοδο και να ανεβάσουν τη θερμοκρασία στη Βουλή. 

Στέλλα Τσιούχα, Ποτάμι, Πιερία

Η εντυπωσιακή ξανθιά Στέλλα Τσιούχα διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Πιερία. Με καταγωγή από το Δίον Πιερίας, η όμορφη Στέλλα δηλώνει πρώην μοντέλο, πρώην υπάλληλος της Διεύθυνσης Υγείας και Πρόνοιας της (πρώην) Νομαρχίας Πιερίας και δημοσιογράφος. Θαύμαζε τον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη, επειδή γύριζε την Ελλάδα μ’ ένα σακίδιο κι έτσι όταν ίδρυσε το Ποτάμι, έγινε εθελόντρια και πλέον διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Πιερία. Η Στέλλα Τσιούχα κάνει τον προεκλογικό της αγώνα και μέσω facebook ενώ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της και για τον γέροντα Παΐσιος. «Αυτός ο γέροντας που μίλησε για τα σημεία των καιρών, επίσημα πια στην κατηγορία των αγίων… δυστυχώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω αυτήν την άγια μορφή από κοντά, αλλά πολλοί γνωστοί και φίλοι μου είδαν και άκουσαν τα σοφά λόγια από τον πεφωτισμένο αυτόν άγιο του αιώνα μας» είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο facebook. 

Κατερίνα Κάλαγκμπορ, Νέα Δημοκρατία, Β’ Αθηνών

Από πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα είναι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών. Κατάγεται από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στη Σερβία και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και τη συγγραφή του βιβλίου της. «Στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα, χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μέσα από τον γραπτό λόγο ακριβώς την εμπειρία» είχε δηλώσει η ίδια. 

Νόνη Δούνια, Νέα Δημοκρατία, Α’ Πειραιά 

Στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας φιγουράρει το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, Νόνη Δούνια. H πρώην Β' Μις Ελλάς (1996), ασχολήθηκε για κάποιο διάστημα και με την υποκριτική και τώρα είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη των εκλογών και να προσφέρει στον τόπο της. 

Φωτεινή Τσιτσιγκού, Τελεία, Β’ Αθηνών

Τη γνωρίσαμε στο Fame Story με τους καυγάδες με την συμπαίκτριά της Άσπα Τσίνα στο σπίτι του talent show να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Η Φωτεινή Τσιτσιγκού αφήνει για λίγο τα μικρόφωνα και κατεβαίνει υποψήφια με την «Τελεία» στις εκλογές και μάλιστα στην αρκετά δύσκολη περιφέρεια της Β' Αθήνας. «Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα βοηθήσω όπου και όπως μπορώ», είπε μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της. 

Στέλλα Καλατζή, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Τρίκαλα 

Η λαϊκή τραγουδίστρια Στέλλα Καλατζή τραγουδάει «Αν κόψεις απ' όλους και σταυρώσεις εμένα, θα αλλάξουν πολλά και θα αγωνιστώ για σένα. Με όλες τις αισθήσεις μου» και ζητάει την ψήφο των Τρικαλινών. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου όπως ο Ρέμος, ο Γονίδης, ο Βοσκόπουλος, ο Καρράς και άλλους πολλούς, κατεβαίνει για λίγο από τις πίστες και κάνει περιοδεία στα χωριά ζητώντας την ψήφο των συντοπιτών της. 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ