19χρονη τεμάχισε τη μητέρα της και την έκρυψε σε βαλίτσα! (Φωτό - βίντεο)

Καμία μεταμέλεια δεν δείχνει για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της μητέρας της η 19χρονη Χέδερ Μακ από το Σικάγο που βοήθησε τον 21χρονο φίλο της που φέρεται να είναι ο δολοφόνος, να εξαφανίσει τα ίχνη.

Η Χέδερ βρισκόταν στο Μπαλί μαζί με τη μητέρα της και το αγόρι της για διακοπές. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η μητέρα της νευρίασε που ο 21χρονος Τόμι Σέφερ έμενε σε δωμάτιο που έπρεπε να πληρώσει η ίδια και διαπληκτίστηκε τόσο με την κόρη της όσο και με το σύντροφό της. Η Γουέις Μακ φέρεται να έβρισε άσχημα και να πρόσβαλλε τον 21χρονο με ρατσιστικά σχόλια καθώς η ίδια ήταν λευκή. Ο Σέφερ είναι αφροαμερικανός, όπως ήταν και ο πατέρας της Χέδερ, ο διάσημος συνθέτης της τζαζ Τζέιμς Λ. Μακ ο οποίος πέθανε το 2006.

Έξαλλος ο Σέφερ χτύπησε τη Μακ με οργή στο κεφάλι χρησιμοποιώντας μία σιδερένια φρουτιέρα, ενώ κάμερες από το λόμπι του ξενοδοχείου τους έδειχναν λίγο νωρίτερα να τσακώνονται. Στη συνέχεια, η 19χρονη κατηγορείται ότι τον βοήθησε να τεμαχίσει τη μητέρα της και να την βάλουν σε μια βαλίτσα για να κρύψουν το πτώμα της.

Το πτώμα της Γουέις Μακ βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο τεμαχισμένο μέσα σε μια βαλίτσα έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ινδονησία.

Σήμερα η 19χρονη είναι 7 μηνών έγκυος και δεν δείχνει ούτε μετανιωμένη αλλά ούτε κι ανήσυχη για την ποινή που θα της επιβληθεί.

Την περασμένη Πέμπτη έπαιζε παιχνίδια, όπως κρυφτό, και γελούσε αμέριμνη με τις συγκρατούμενές της λίγο πριν φτάσει για την πρώτη της ακρόαση στο δικαστήριο του Μπαλί ενώ όταν είδε τον τον 21χρονο σύντροφό της πριν από την ακρόαση του έστελνε φιλιά  και χάιδευε τη φουσκωμένη της κοιλιά.

«Νιώθω θλίψη, μου λείπει. Έχει περάσει πολύς καιρός» δήλωσε η μητροκτόνος στη Daily Mail αλλά την ίδια ώρα δείχνει πλήρη αδιαφορία για τη διεξαγωγή της δίκης που μπορεί να της κοστίσει ακόμα και τη ζωή της.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ