Top Woman η 104χρονη Αγγλίδα Freda Taylor, που δεν έχει χρειαστεί να βάψει ποτέ τα καστανά μαλλιά της & μας αποκαλύπτει το μυστικό!

Είναι το όνειρο των περισσότερων γυναικών και ο χειρότερος εφιάλτης κάθε εταιρείας  με προϊόντα βαφής.

 Μία  συνταξιούχος από το Coventry γιόρτασε τα 104α γενέθλιά της την περασμένη εβδομάδα και αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχουν γκριζώσει τα μαλλιά της!Η Freda Taylor  εξακολουθεί να έχει φυσικά καστανά μαλλιά, αλλά αντί για τυχόν φανταχτερές κρέμες ομορφιάς και θεραπείες, προτίμησε να τα διατηρήσει έτσι μόνο με απλή "καθαρή", φυσική διαβίωση:

«Έχω κάνει σίγουρα τα μαλλιά να παραμείνουν υγιή καθ'όλη  τη διάρκεια της ζωής μου - δεν κάπνισα ποτέ ούτε έπινα σε παμπ .»Η γιαγιά, που τώρα ζει στο Fairfield με κατ'οίκον φροντίδα, γεννήθηκε το 1901 σε μια οικογένεια με οκτώ αδελφούς και αδελφές. Παντρεύτηκε τον σύζυγό της Gordon λίγο πριν ξεσπάσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και απέκτησαν ένα γιο, τον Keith.


Η Freda πέρασε τα χρόνια του πολέμου  εργαζόμενη για την  Hinkley Building Society, όπου  αναλάμβανε τη συλλογή και παράδοση χρημάτων μεταξύ των επιχειρήσεων γύρω από το Bedworth με το ποδήλατό της, ενώ ο σύζυγός της  πολεμούσε στη Μέση Ανατολή. Παρά τα πολλά χρόνια της, τα καστανά της  μαλλιά δεν είναι το μόνο πράγμα που έμεινε ανέπαφο στο χρόνο - η μνήμη της είναι εξίσου φοβερή!

«Μία από τις πρώτες αναμνήσεις μου συνέβη πριν από 100 χρόνια στις 28 Ιουλίου 1914 στην Μπλάκπουλ - Θυμάμαι οτι  ο πατέρας μου έλεγε πως άκουσε κάποιον στην παραλία, που είχε μόλις άκουσει στο ραδιόφωνο ότι ήμασταν σε πόλεμο. Μία  από τις αναμνήσεις που έχω από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στις 14 Νοεμβρίου 1940 - Το Κόβεντρι υπέστη τη μεγαλύτερη επιδρομή βομβαρδισμού του. Είχα  μαζί μου τον 4χρονο Keith και ο μπαμπάς μου μας οδήγησε στο αυτοκίνητό του από τις παρυφές του Coventry με σχετική ασφάλεια στο Bulkington. Ήταν ένα κακό ταξίδι και ένα βράδυ δεν θα ξεχάσω ποτέ».


Η Freda έζησε δύο παγκόσμιους πολέμους, κάτι που θα μπορούσε να της δώσει γκρίζα μαλλιά, αλλά ισχυρίζεται οτι το μυστικό της για μια νεανική εμφάνιση είναι πραγματικά πολύ απλό: «Θυμάμαι τα αδέλφια μου και εγώ από μικρά να μας φωνάζει ο πατέρας μας  να μην καπνίζουμε, και  ήταν κάτι που δεν έκανα ποτέ. Επίσης δεν έχω πάει ποτέ σε παμπ και δεν έχω πιει , οπότε η συμβουλή μου προς τους ανθρώπους θα ήταν να ακολουθήσετε τις συμβουλές του μπαμπά μου και να φροντίσετε τους εαυτούς σας».

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ