Στο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς ο Απόστολος Ταμβακάκης!

Νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς εξελέγη ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, αντικαθιστώντας τον Γεώργιο Αλεξανδρίδη, που παραιτήθηκε.

Στη συνέχεια, τo διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ορίζοντας τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του σύμφωνα με τον ν. 3016/2002 ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ. μη εκτελεστικό μέλος Μιχαήλ Σάλλας του Γεωργίου, μη εκτελεστικοί αντιπρόεδροι Ιάκωβος Γεωργάνας του Γεωργίου και Παναγιώτης Ρουμελιώτης του Βασιλείου, ανεξάρτητος μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος Απόστολος Ταμβακάκης του Σταύρου. Εκτελεστικά μέλη: Σταύρος Λεκκάκος του Μιχαήλ, διευθύνων σύμβουλος και CEO, Ανθιμος Θωμόπουλος του Κωνσταντίνου, διευθύνων σύμβουλος και CEO, και Χαρίκλεια Απαλαγάκη του Ανδρέα, εντεταλμένη σύμβουλος. Ο κ. Ταμβακάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακά στην Οικονομετρία και στα Οικονομικά Μαθηματικά.

Εχει εργαστεί στη Mobil Oil Hellas, στην Τράπεζα Επενδύσεων, στην ABN-AMRO ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής και ως υποδιοικητής στην Εθνική Κτηματική Τράπεζα και στην Εθνική Τράπεζα. Κατόπιν διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, ενώ από τον Μάρτιο του 2009 ήταν υπεύθυνος της στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του Ομίλου Λάτση στη Γενεύη. Από τον Δεκέμβριο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2012 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Eχει διατελέσει αντιπρόεδρος της ΕΧΑΕ, πρόεδρος του Steering Committee του Interalpha Group of Banks, πρόεδρος της Εθνοκάρτας, της Εθνικής Χρηματιστηριακής και της ΕΤΕΒΑ, πρόεδρος του Southeastern European Board του ομίλου Europay Mastercard. Είναι μέλος Δ.Σ. της QUEST Συμμετοχών κ.ά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ