Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Σ. Κορκολή στην Αθηναΐδα - Μοναδικές μουσικές βραδιές κάθε Σάββατο από 31 Ιανουαρίου και για όλο τον Φεβρουάριο!

Σε δεύτερη συνεργασία του με τον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναϊς, ο Στέφανος Κορκολής παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση, αυτή τη φορά σε solo piano.  

Με έντονη την αυτοσχεδιαστική τάση, ο Στέφανος Κορκολής θα μας ταξιδέψει σε ότι είναι κλασσικό-διαχρονικό στην μουσική, χωρίς σύνορα και "ταμπέλες".

Μια μοναδική διαδραστική πιανιστική παράσταση, όπου το κοινό και ο Στέφανος ξεκινούν ένα μουσικό διάλογο και συνθέτουν μαζί μέρος του προγράμματος  

…τις Κυριακές με το που δύει ο ήλιος...φτιάχνουμε τη δική μας ατμόσφαιρα. 

κι αυτό τον μήνα ετοιμαζόμαστε για μαγικές μελωδικές βραδιές.

Από: Κυριακή 1 Φεβρουάριου και για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου  ««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.
Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»» ««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.

Παραστάσεις:  Κυριακές 7/12, 14/12, 21/12

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: TEXNIS
Παρασκευή 19/12

Σάββατο 20/12

Παρασκευή 19/12

Σάββατο 20/12
Tιμή εισιτηρίου: 10€
Texnis: 210 9345378 / 210 9340038

Ώρα έναρξης 17:30 
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3480080

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ